Monday, August 31, 2015

Bărbatul Asta Vrea Să Împingă Băbuța - REGRETĂ INSTANT !!!

O situație de-a dreputl regretabilă a avut loc într-o stație de autobuz din întinsa Federație Rusă. În timp ce câteva persoane așteptau liniștite autobuzul care întârzia să apară și-a făcut apariția un bărbat care avea să le strice liniștea acestora. Aflat în stare avansată de ebrietate, probabil trăsese ceva vodcă la măsaea înainte, acesta a început să comenteze și să facă scandal în direcția unei băbuțe care aștepta liniștită autobuzul.

După câteva momente de comentarii la adresa băbuței văzând că aceasta nu se deranjează să îl bage în seamă acesta ia o poziție de forță și se ridică furios pentru a se îndrepta în direcția acesteia. Dar datorită stării sale avansate de ebrietate drumul până în dreptul băbuței se va sfârși mai repede decât se aștepta ajungând la pământ fără să fie atins de nimeni și nimic.

Băbuța văzândul atât de înverșunat și că vociferează chiar și aflat la pământ a început să îl lovească peste cap cu sacoșile de cumpărături. Probabil după ce s-a trezit din beție acesta a avut câteva cucuie zdravene de la câte lovituri de sacoșă a încasat și probabil că s-a învățat minte să nu se mai creadă zmeu atunci când este beat.

Trecând peste tot comicul situației de față, o asemenea atitudine a bărbaților față de femei atunci când se află în stare de ebrietate este regretabilă. Gândiți-vă că băbuța nu se afla înconjurată de alți trecători și că bărbatul nu era așa stângaci în mișcări. Se puteau întâmpla lucruri mult mai grave. Așadar trebuie condamnat de fiecare dată un asemenea comportament care nu face cinste niciunui bărbat. Puterea nu trebuie arătată prin forță fizică ci prin cu totul și cu totul alte mijloace în fața celor din jurul nostru.

Vrei Să Fii MAFIOT ? Atunci Ascultă Aici LECȚIE De La Giovanni !!!

Majoritatea probabil ați văzut în ultima vreme o invazie de postări sub titulatura ” Asta înseamnă să fii mafiot ”, dar mulți nu cunosc sursa de inspirație originală a acestei vorbe de duh să îi zicem așa. În cele ce urmează îl veți vedea pe originalul ”Mafiot” și anume Giovanni Becali cunoscut în lumea obscură a Bucureștiului ca și Nașul după cum chiar el ne precizează în descrierea pe care și-o face cu atâta mandrie.

După ce veți vedea cum vă descrie personajul din imagini viața lui de mafiot veți ști și voi să vă purtați ca mafioții sau mai degrabă veți râde cu lacrimi alături de cunoscuți de ce poate să debiteze mintea unui om destul de în vârstă care ajuns la o anumită condiție socială și materială se crede superior celor din jurul său prin gesturi care probabil în fața celor mai slabi de înger crede el că impresionează.

Ioan Becali este numele adevărat al acestui personaj dar și-a atras titulatura de Giovanni Becali probabil din dorința de a sugera prin acest nume de origine italiană faptul că nu este mafiot numai prin gesturi ci și prin numele prin care îl recunoaște lumea în cercurile în care se învârte.

Acest personaj este cunoscut ca fiind om de afaceri dar mai înainte de aceasta ca impresar al multor jucători români de fotbal. Împreună cu Victor care este fratele său aceștia doi au fost cei dintâi impresari ai jucătorilor de fotbal din România imediat după revoluția din decembrie 1989. Cei doi au făcut o avere impresionantă din transferurile unor jucători celebri precum Adrian Mutu, Cristian Chivu, Ciprian Marica. În anul 2014 însă a fost condamnat la aproape 7 ani de închisoare într-un dosar care viza exact transferurile de care aminteam mai sus precum și multe altele împreună cu multe nume sonore din fotbalul românesc.

RÂZI CU LACRIMI !!! Becali vs Becali în Avion !!!

Este imposibil atunci când vei găsi pe cineva care îl imită bine pe Gigi Becali să nu râzi cu lacrimi. Dar gândește-te ce se întâmplă când o astfel de copie care îl parodiază dă nas în nas cu adevăratul Gigi Becali. Vă spune eu spectacolul este garantat. Veți putea să vedeți și dumneavoastră in imaginile de mai jos întâlnirea dintre cei doi care a avut loc într-un avion pe vremea când acesta era europarlamentar. Dialogul a făcut deliciul pasagerilor aflați în această cursă dar prin bunăvoința unuia dintre ei care a filmat întreaga scenă astăzi putem să ne amuzăm copios și noi.

George Becali s-a născut în anul 1958 pe data de 25 iunie într-un sat mic din județul Brăila ce poartă numele de Zagna. Acesta este a devenit cunoscut atenției publicului prin preluarea de la Ministerul Apărării a clubului de fotbal Steaua București. El devenind în ultimul deceniu unul dintre cele mai celebre și controversate personaje de afaceri din România.

George Becali a intrat în viața politică în anul 2009 când a devenit membru al Parlamentului European. Durata mandatului acestuia a luat sfârșit în anul 2012 când de fapt acesta a fost ales pe listele pentru alegerile parlamentare ale României. În anul 2013 în urma unei condamnări la închisoare acesta a fost destituit din funcția ocupată.

Atât la noi în țară cât și în afara ei acesta a devenit celebru datorită actelor sale cu caracter filantropic acesta venind în sprijinul unui număr foarte mare de persoane neajutorate, a unor asociații religioase. Celebrul Washington Post l-a menționat pe acesta într-un articol pentru declarațiile sale publice ofensatoare, catalogându-l ca fiind o persoană care este înclinată spre retorică, misogină și rasistă.

5 Metode Prin Care Să Ai Cel Mai RAPID Internet Prin Wi-Fi !!!

În ziua de azi ne-am obișnuit să fim conectați cât mai des la internet fie că utilizăm smartphone-ul, tableta, laptopul sau Pc-ul de pe birou, dar nu este cu adevărat supărător atunci când nici unul dintre acestea nu se pot conecta la parametrii doriți la rețeaua de wi-fi. Sunt convins că și dumneavoastră urâți la fel ca și mine această problemă așa că am căutat zilele trecut și se pare că am găsit soluția odată cu videoclipul pe care îl veți vedea în cele ce urmează.

Așadar dacă veți respecta cele cinci indicații pe care le veți regăsi în aceste imagini cu siguranță nu veți mai avea probleme cu puterea semnalului de internet pe dispozitivele pe care le conectați la rețeaua wireless pe care o aveți configurată în propria casă.

Istoricul internetului se leagă strâns bineînțeles cu perioada de dezvoltare a computerelor moderne și a rețelelor în jurul anilor 1950. Punctul de început are la bază lupta pentru supremație dintre Statele Unite ale Americii și fosta Uniune Sovietică. Cei din urmă au lansat în spațiu primul satelit artificial al Terrei denumit Sputnik.

Tipurile de acces la internet sunt accesul printr-o linie de telefonie fixă,accesul printr-un dispozitiv numit router care este conectat la o rețea fixă, accesul printr-un controler de comunicații dedicat, accesul printr-o rețea de telefonie mobilă, accesul printr-o rețea de cablu TV. Există domenii pentru care se fac cercetări în zilele noastre și se dorește să se ajungă la un momendat o metodă de acces la internet. Dintre acestea amintim rețeaua de curent electric.

A Turnat Un Borcan De Oțet În Chiuvetă, Când Am Văzut Ce Se Întâmplă Am Zis Că Nu E Adevărat !!!

După cum știți curățenia prin casă poate fi de multe ori un lucru plictisitor. Și situația se înrăutățește atunci când trebuie să vă luptați cu petele sâcâitoare sau locurile lipicioase. Cu toate acestea în videoclipul de mai jos veți descoperi 10 metode de curățenie folosind în majoritatea un ingredient existent în bucătăria oricăruia dintre dumneavoastră și anume oțetul.

O primă utilizare a acestuia și cea mai importantă din punctul meu de vedere este aceea pentru chiuvetele înfundate. Uitați de produsele chimice atât de scumpe și care nu sunt mereu eficiente. Tot ce aveți nevoie este o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și o ceașcă de oțet. După ce ați turnat bicarbonatul pe scurgere, puneți oțetul peste iar apoi dațo drumul la apă fierbinte pe scurgere. În câteva momente dopul sau orice urmă de impuritate care bloca curgerea normală a apei pe țeavă va dispărea.

Oțetul pe care îl utilizăm în gospodărie este de fapt acid acetic diluat cu apă în proporție de maxim 5 procente. Acest acid se produce prin fermentarea în mod natural a vinului sau a sucului de mere. Primele mențiuni despre utilizarea oțetului ca și aliment apar în timpul Imperiului Roman. Acest ingredient apare în scrierile biblice în Noul și Vechiul Testament. Chiar în una dintre cele mai puternice scene ale acestei cărți și anume cea a crucificării. O altă utilizare despre care este amintit în istorie oțetul este cea ca și medicament. Hipocrate părintele medicinei îl amintește ca și medicament în combinație cu oul.

Oțetul de mere este probabil cel mai vechi medicament cunoscut de om acesta apare menționat în diferitele scrieri legate de medicină lăsate de către egipteni în urmă cu peste 3000 de ani. Acesta este folosit cu utilizare medicinală și în țara noastră mai ales în zonele de deal și munte.

Sunday, August 30, 2015

NU ARUNCA Calculatorul Stricat - Uite Cum Poți Să Scoți AUR Din El !!!

Majoritatea sunt convins că aveți pe acasă câte un calculator vechi de care vă încurcați destul de des, dar totuși nu îl aruncați. Dacă l-ați păstrat până acum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos din ce metale prețioase este compus un calculator și cum este întregrul proces de reciclare unui asemenea exemplar.

Calculatorul mai poartă denumirea și de sistem de calcul sau computer și reprezintă o mașinărie care prelucrează datele după un șir de instrucțiuni care mai sunt denumite și program. Calculatoarele din ziua de astăzi sunt constuite în mare parte din elemente electronice așadar termenul calculator denumește de fapt în vorbirea curentă calculatorul electronic.

În istorie cel mai vechi calculator sau mai bine zis mecanism care putea fi asemănat cu o mașină de calcul a fost descoperit în secolul 1 înaintea erei noastre și era utilizat pentru a calculat mișcările planetelor. În timpul perioadei Renașterii au ieșit la lumină o sumedenie de aparate de calcul care se bazau pe principiul ceasornicului.

În secolult al 19 lea au apărut și primele dispozitive de stocare și citire a datelor care erau de fapt cartelele perforate. Tot atunci este construită și prima mașină de calcul care putea fi programata integral, aceasta nu a putut să fie mai cunoscută datorită limitărilor pe care le suferea tehnologia la vremea aceea. În prima parte a secolului al 20 lea tehnica de calcul era reprezentată de calculatoarele analogice care erau din ce în ce mai bine construite. Dar apariția după 1930 a calculatoarelor digitale a dus la abandonul acestui tip de tehnologie. Printre primele calculatoare digitale s-au numărat mașina Z3, Atanasoff-Berry, Eniac, Colossus.

Friday, August 28, 2015

Un Bătrân Și-a Pus Pălăria Pe Trotuar Și A Început Să Cânte - În Câteva Secunde S-au Blocat Toți Trecătorii !!!

Pe mine personal nu prea mă impresionează artiștii stradali mulți dintre ei ne fiind foarte talentați dar având un scop precis de a strânge bani de la trecători. Niciodată nu vei avea o reprezentație de succes dacă scopul principal sunt banii și nu talentul pe care îl ai și vrei să îl arăți și celor din jurul tău. În imaginile următoare însă banii trec în plan secund acest artist care nu este chiar unul oarecare și-a pus pur și simplu pălăria pe trotuar și a început să cânte. Rezultatul ?! Veți vedea și dumneavoastră toți trecătorii au oprit să-l asculte ba pe unii i-a emoționat chiar până la lacrimi.

Vă spuneam că acest bărbat nu este un artist stradal oarecare ci este un fost câștigător al concursului Olandezii Au Talent. Iar melodia cu care a ales să îi încânte pe trecători este binecunoscuta pieză a lui Josh Groban - You raise me up. Această piesă cu un puternic are impact emoțional la ascultători dovedit încă o dată prin interpretarea impecabilă a lui Martin Hurkens.

Talentul muzical al lui Martin Hurkens a fost descoperit încă din fragedă pruncie la vârsta de 7 anișori atunci când acesta a interpretat pentru prima dată piesa Ave Maria în mai multe biserici din Olanda. Și-a început studiile în domeniu la vârsta de 13 ani și a studiat pianul luând în paralel și lecții de canto. Dar datorită unor probleme el nu a putut să își termine niciodată studiile de specialitate cariera timpurie încheindu-se subit.

După o viață grea în care a lucrat ca și brutar, muzica rămânâdu-i doar în momentele când se afla acasă și cânta sub duș iată că acestuia i-a surâs norocul și în 2010 a câștigat marele concurs de talente Olandezii au talent. Acesta a fost înscris în concurs de către soția și fiica lui fără să fie anunțat în prealabil. Surprinzător este că el a ajuns cu ușurință până în finala mai apoi câștigând-o.

Șmecherul Cu Ferrari Îl Calcă Pe Picior Pe Polițistul American - DAR Stai Să Vezi Continuarea !!!

Una dintre cele mai mari probleme în București este cea a parcărilor. Ați simțit mulți dintre dumneavoastră pe propria piele cât de greu este să găsești un loc de parcare mai ales la o oră de vârf când te simți că nu ai loc să parchezi o bicicletă dar ditamai mașina. Pe același principiu se merge aparent și în New York problema locurilor de parcare fiind la ordinea zilei, cu toate acestea cei care parchează în locuri interzise nu sunt iertați sub nici o formă indiferent de explicațiile pe care le dau polițiștilor.

Un caz asemănător este și acesta pe care îl veți vedea în imaginile de mai jos însă ceea ce îl face diferit este situația de la final când totul degenerează. Un superb Ferrari 458 Spider era parcat ziua în amiaza mare într-un loc interzis staționării din centrul metropolei americane. Agentul de poliție a început să scrie procesul verbal cu amenda pe care urma să îl înmâneze proprietarului în momentul întoarcerii acestuia la autovehicul.

Cel care deținea luxoasa mașină era un tânăr care văzând polițistul scriind amenda a urcat la volanul mașinii și a încercat să fugă fără nici o explicație. Polițistul aflat în dreptul roții acesteia a fost călcat pe picior iar în acel moment l-a somat pe șmecherul de bani gata să oprească motorul și să se dea jos din mașină.

Bărbatul nu a ascultat de somația acestuia iar în câteva minute a fost pur și simplu tras de pe scaunul mașinii și aruncat la pământ de către polițist și un coleg chemat în ajutor. După câteva minute o mașină de poliție a fost adusă la locul incidentului iar șoferul indisciplinat a fost încătușat și urcat în aceasta urmând să fie dus la secție pentru faptele care le-a comis.

I-a Dat FATALITATE !!! Când Am Văzut Cum O Trezește Am Murit De RÂS !!!

Majoritatea dintre noi am avut parte la un moment dat de o glumă făcută din partea prietenilor sau măcar am făcut o farsă celor apropiați. Ceea ce veți vedea însă în videoclipul de mai jos întrece cu mult orice imaginație chiar și a unei persoane specializată în astfel de momente hazilii făcute celor din jurul ei. Urmăriți cu atenție și vă garantez că veți avea la final lacrimi în ochi dar nu de tristețe ci de la atâta râs.

Farsele au avut de-a lungul timpului însemnătăți diferite dacă stăm să ne uităm puțin înapoi în istorie. Acestea nu au fost făcute numai cu scopul de amuzament ci unele dintre ele au avut efecte dintre cele mai nebănuite.Iată în continuare două farse petrecute în trecut care a făcut istorie.

Una dintre cele mai mari farse din istorie este legată de o legendă binecunoscută de mulțo dintre dumneavoastră. Este vorba de Calul Troian. După cum este prezentată situația se pare că în urma războaielor dintre troieni și greci cei din urmă au construit un cal de dimensiuni gigantice pe care în semn de încetare a conflictului l-au oferit acestora. După ce a fost introdus în cetate din el au năvălit soldați greci care au cucerit până la urmă cetatea Troia ce fusese până atunci de neatins. Și acum oamenii mai folosesc o expresia ”cal troian” la modul figurat.

O altă farsă greu de imaginat că se poate întâmpla a fost făcută în anul 1915 de către un pilot al armatei franceze când după ce a zburat deasupra unei tabere militare germane a eliberat o încărcătură din acesta asemănătoare cu un proiectil. Toți cei aflați în tabăra germană s-au împrăștiat în toate direcțiile de frică dar în final când s-au apropiat de obiect au remarcat că era o minge de fotbal pe care era inscripționat un mesaj cu Păcăleală de 1 Aprilie.

Thursday, August 27, 2015

S-a Dus În Deșert Să-Și Facă SELFIE Cu Cămila - Când Am Văzut Ce-i Face Am LEȘINAT de RÂS !!!

Dacă aveți vreodată de gând să mergeți în țările arabe și să vă faceți un selfie cu o cămilă ar trebui mai întâi să vizualizați clipul de mai jos pentru a ști la ce să vă așteptați. Băiatul din imagini a simțit pe propria piele că un astfel de selfie are costuri mai mari decât cele materiale. Aflat în mijlocul unei turme de cămile acesta a dat drumul la camera telefonului pentru a imortaliza acest moment dar în câteva secunde inevitabilul s-a produs.

Enervată de atitudinea băiatului una dintre cămile nu i-a dat nici o șansă să apese butonul pentru a face fotografie și i-a dat ditamai copita peste cap. Așadar cariera de fotograf a acestuia s-a încheiat mai repede decât se aștepta lovitura fiind atât de puternică fapt pentru care a avut nevoie de minute bune să își revină.

Camilele sunt mamifere erbivore care se găsesc în general în zona Africii de Nord și a Asiei. Aceste animale au două tipologii, una dintre ele fiind cămila cu o cocoașă cunoscută și sub denumirea de dromader , iar cealaltă cămila cu două cocoașe care mai este cunoscută și sub numele de cămilă bactriană folosită ca mijloc de transport în zonele deșertice. Denumirea populară a acesteia este de Corabie a deșertului, probabil datorită mersului legănat asemenea unei corabii aflate pe valurile mării.

Se cunoaște că domesticirea cămilelor a avut loc acum aproximativ 5000 de ani și de atunci oamenii le folosesc în principal pentru transport dar și pentru carnea lor, laptele și chiar lâna acestora. Oamenii care dețin astfel de cămile domestice dresează puii încă din primele luni ale vieții lor astfel că aceștia îi învață încă de mici să care pachete de diferite dimensiuni pentru ca mai târziu să fie obișnuiți cu greutăți cât mai mari inclusiv ale corpurilor oamenilor.

Și-a Dat Foc La Cheia De La Casă Și Am Crezut Că E Nebun, DAR Rezultatul E Absolut GENIAL !!!

Dacă ai avut și tu probleme cu pierderea cheii de rezervă de la ușile din casă sau chiar de la ușa principală atunci videoclipul de mai jos îți va rezolva pentru totdeauna această problemă și nu vei mai fi nevoit să rămâi blocat pe dinăuntru atunci când nu îți găsești cheile. Bărbatul acesta te învață cum să îți faci propria cheie de rezervă în doar câteva minute acasă la tine și folosind cele mai ieftine materiale.

Tot ce aveți nevoie este de o mică bucată de scoch, o lumânare sau o brichetă și o sticlă de plastic care nu vă mai folosește. După ce ați încălzit cheia la flacăra brichetei sau a lumânării luați fâșia de schoch și aplicați-o pe aceasta astfel încât să rămână umrele negre asemănătoare unor umbre pe ea.

După aceea aplicați aceastaă bucățică de dimensiunile cheii pe o bucată din plasticul tăiat de la pet-ul inutil. În acest moment nu vă rămâne decât să tăiați foarte atent cu o foarfecă mai dură pe lângă marginile de culoare neagră și în doar câteva momente aveți o nouă cheie pentru apartamentul sau ușile interioare ale acestuia, fără nici un fel de cost practic.

Trebuie să știți că o astfel de cheie nu rezistă la foarte multe utilizări plasticul tocindu-se foarte rapid dar puteți să confecționați o asemenea cheie de rezervă dintr-un plastic mai gros și astfel veți reuși să o utilizați ori de câte ori aveți probleme cu găsitul cheilor. Metoda aceasta este bine să o utilizați doar pe cheile personale fiind destul de neplăcut pentru cei din jurul dumneavoastră cărora le aveți cheile la îndemână să se trezească că cineva are o cheie de rezervă de la locuința lor.

Parea O Scoică Uriașă, DAR Stai Să Vezi SURPRIZĂ Când Se DESCHIDE !!!

Natura înconjurătoare continuă să ne surprindă pe zi ce trece. Chiar atunci când credeai că ai văzut toate minunățiile ei, în acel moment apare ceva care te facă să rămâi mut de uimire cât de minunate sunt vietățile ce ne înconjoară. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea exact la ce mă refer și cu siguranță veți rămâne și dumneavoastră impresionați de ceea ce a surprins această cameră subacvatică.

Caracatița este un tip de moluscă cefalopodă. Acestea au în general conformația unui sac. Capul unei caracatițe are doi ochi foarte mari și o coroană de care sunt prinse tentaculele în număr de 8 până la 10 astfel de brațe care pe suprafața lor au ventuze. Principala hrană a caracatițelor o reprezintă crustaceele, peștii de dimensiuni mici și alte organisme ce se găsesc în apă.

Caracatițele uimesc încă din cele mai vechi timpuri prin inteligența lor. Unii specialiști afirmă despre acestea că sunt o incredibilă îmbinare de inteligență cu abilități de manevrare, putere și foarte multă curiozitate. Comportamentul acestor ființe dau impresia de multe ori că ar fi conștiente de ceea ce se întâmplă în jurul lor și ar înțelege întocmai acțiunile care au loc. Durata de viață scurtă a acestor vietăți nu a permis oamenilor de știință un studiu amănunțit care să poată releva complexitatea cerebrală a acestora.

În comparație cu specia umană care are în componența aproximativ 100 de milioane de neuroni, acestea au un număr de peste 130 de milioane. Acești neuroni nu sunt dispuși însă la fel ca la om în interiorul creierului toți ci peste 60% se află în tentaculele acestora. Practic fiecare braț al caracatițelor au propriul creier, cercetătorii au studiat coportamentul unor brațe tăiate ale caracatițelor și au descoperit că acestora le rămân majoritatea gesturilor care le fac și când sunt parte integrată dintr-o astfel de moluscă.

Cele Mai Mari Mașinării De Pe Pământ !!! Fii ATENT Ce Poți să faci cu Drăciile Astea !!!

De-a lungul vremii oamenii au construit mașini din ce în ce mai mari care să le ușureze munca și transportul alor obiecte cu o greutate și dimensiuni amețitoare. Din această categorie am selectat trei mașinării care reprezintă topul celor mai mari mastodonoți construiți pentru a facilita diverse operațiuni cum ar fi mutarea unei rachete dintr-un depozit până la locul de lansare, forarea unui tunel de dimensiuni mari sau extragerea cărbunelui în cantități impresioanante.

Prima dintre aceste trei mașinării este platforma cu care NASA transportă rachetele de la locul unde sunt construite la locul de lansare către misiunile aerospațiale. Acest vehicul este cel mai mare de acest gen de pe întreg pământul având dimensiunile de 40 metri lungime, 35 metri lățime și 8 metri înălțime. Aceste Crawler-transporter cum este denumit de americani este pus în mișcare de două super motoare diesel care adună peste 2750 de cai putere. Consumul de carburant este pe măsură aceste două motoare mâncând peste 350 litri de carburant pe un kilometru. Construcția unui astfel de vehicul de transport i-a costat pe cei de la NASA peste 28 de milioane de dolari.

Dacă v-ați pus vreodată întrebarea cum este săpat un tunel atunci aveți răspunsul cu ajutorul celei de-a doua mașinării. Această mega mașinărie de forat are dimensiuni imense și poate săpa tuneluri în pământ, nisip și stâncă datorită porțiunii frontale care se rotește și este dintr-un material indestructibil.

Ultima mașinărie se numește Bagger și pare desprinsă din filmele science-fiction dar de fapt este cel mai mare utilaj de pe pământ care poate extrage în decursul unei singure zile peste 200.000 de tone de cărbune. Înălțimea acestuia ajunge în jurul valorii de 100 de metri. O astfel de mașinărie este manevrată de nu mai puțin de 5 persoane simultan.

Wednesday, August 26, 2015

Fetele Astea Din Armată Română Au VOCE De AUR !!! De AUR Vă Zic !!!

Dacă voi ați văzut ceva mai emoționant și mai mișcător vă dau cuvântul meu de onoare că eu unul n-am mai văzut. Fetele acestea două din armata română au reușit să mă impresioneze cu aceste versuri cântate într-un moment de tristețe datorat depărtării lor de caminul părintesc. Vizionați și dumneavoastră acest clip plin de încărcătură emoțională și spuneți dacă v-au impresionat, pentru că sunt convins că răspunsul va fi 100% afirmativ.

Melodia interpretată de cele două tinere din armata română se numește Baladă fulgerată de vânt și aparține formației Orizont 77. Versurile ei aduc aminte de cântecele de munte cântate de drumeți în călătoriile lor spre piscurile înalte ale carpaților sau de către soldații care treceau munții în vremurile primului și celui de-al doilea război mondial. Așadar putem spune că este un cânte cu puternic caracter ostășesc.

Formația Orizont 77 este cunoscută ca fiind o trupă de muzică folk din zona Maramureșului înființată la începutul anului 1976 de către un elev destul de rebel în vârstă de doar 16 ani pe numele lui Ghiță Danciu care va deveni ulterior și liderul formației. Acesta în urma unui accident care i-a curmat cariera de fotbalist s-a decis datorită impulsului muzicii folk foarte populară la vremea respectivă să înființeze această trupă.

Între anii 1977 și 1985 formația Orizont 77 a avut mai multe formule componente. Dar tot în perioada aceasta a fost invitată de mai multe ori în cadrul cenaclului Flacăra al binecunoscutului Adrian Păunescu. După scandalul și interzicerea cenaclului formația intră într-un con de umbră și se reorganizează revenind mai apoi în forță alături de cele mai mari trupe rock ale momentului respectiv formațiile Iris și Holograf.

RÂZI CU LACRIMI !!! Mr Bean La Stomatolog !!!

Cine nu a auzit sau a văzut măcar un episod cu celebrul personaj Mr Bean. Sunt convins că toți îl știți și v-ați amuzat în trecut la unul dintre filmele cu acesta. Astăzi vă vom aduce în atenție una dintre cele mai amuzante mini-scenete ale acestuia. Mai precis vizita lui Mr Bean la stomatolog. Vă puteți închipui ce situație comică s-a creat dar mai bine vizionați videoclipul de mai jos și vă garantez că vă veți binedispune imediat pentru întreg restul zilei.

Mr Bean este unul dintre cele mai celebre seriale de comedie din istoria televiziunii originar din Marea Britanie. Personajul principal al episoadelor este actorul devenit celebru ca Mr Bean, britanicul Rowan Atkinson. Scenariile acestor episoade au fost scrise personal de acesta cu ajutorul altor câțiva scenariști. Premiera a avut loc pe data de 1 ianuarie, anul 1990 iar ultimul episod din această serie a fost difuzat pe 15 noiembrie 1995.

Personajul a fost creat însuși de actorul principal la Universitatea din Oxford, și scopul a fost de a valorifica gestica personajului Mr Bean. Rownan Atkinson descrie creația lui ca fiind un copil regăsit în corpul unui adult. În cei cinci ani în care a fost difuzat serialul audiențele pentru vremea respectivă au înregistrat valori record. Drept urmare acesta a fost ulterior vândut spre redifuzare în peste 200 de țări din întreaga lume.

Succesul de care întregul personaj și serialul s-a bucurat și ulterior după ultima difuzare a făcut ca mai apoi să apară două filme de lung metraj unul intitulat simplu Mr Bean, iar celălalt Mr Bean în vacanță. Pentru cei mici dar nu numai a fost făcut un serial de animație cu celebrul personaj pentru ca și generațiile care s-au născut mai târziu să păstreze proaspătă amintirea celui ce a fost un personaj de comedie legendar.

Șoferul cu Chevrolet Frânează BRUSC Din Senin - Când Am Văzut Ce Se Întâmplă Mi-a STAT Inima !!!

V-am tot prezentat în articolele precedente șoferi indisciplinați în trafic care de multe ori fiind indiferenți în ceea ce privește respectarea celorlalți participanți la trafic comiteau tot felul de gesturi mai puțin cuviincioase. De data aceasta a venit vremea să vedem și partea cealaltă cea a șoferilor care sunt văzuți ca adevărați eroi pe drumurile pe care conduc. După ce veți vedea imaginile de mai jos îmi veți da cu siguranță dreptate.

Un șofer amator din Rusia avea o cameră video de supraveghere a traficului montată pe bordul mașinii și circula regulamentar pe una dintre autostrăzile patriei natale. În fața sa cu o viteză asemănătoare circula și un alt șofer cu un Chevrolet Curze. La un moment dat ca din senin șoferul Chevrolet-ului a frânat violent obligândul și pe cel ce înregistra să facă același lucru și să se întrebe pentru o fracțiune de secundă oare ce e în mintea acestuia.

În cealaltă fracțiune de secundă însă tot misterul s-a elucidat șoferul cu Chevrolet devenind practic un erou în fața celorlalți participanți la trafic deoarece a evitat în ultima secundă niște pietoni care s-au găsit să traverseze regulamentar tocmai pe un drum atât de circulat unde mașinile de obicei circulă cu viteză ridicată. Inconștiența acestora a fost ceva inimaginabil o clipă de neatenție din partea șoferului cu Chevrolet putea duce la un eveniment de-a dreptul tragic.

Traversarea neregulamentară prin locuri nepermise este una dintre principalele cauze ale accidentelor soldate cu răniți deosebit de grav sau chiar mai rău cu decese. Din ce în ce mai mulți pietoni nu mai tin seamă de locurile speciale de traversare și se aventurează în trecerea străzii prin locuri periculoase evitând în ultimul moment mașinile care circulă regulamentar. Acești pietoni indisciplinați ar trebui sancționați sever pentru a căpăta un oarecare respect pentru regulile de circulație și de traversare.

Scumpetea Asta Mică A Intrat Pe Scenă Printre Adulți, Când A Început Să Danseze A Ridicat SALA În Picioare !!!

O fetiță de doar șase anișori a ajuns în atenția publicului din întreaga lume prin dansul ei pe care l-a realizat împreună cu o echipă de dansatori profesioniști de Zumba. Dar în spatele imaginilor emoționante cu această scumpete mică se află o poveste de-a dreptul cutremurătoare pe care orice părinte când o va vedea va înțelege gravitatea cuvintelor pe care le-am folosit.

Audrey Nethery este o fetiță din Kentucky, Statele Unite ale Americii. Aceasta este singurul copil al familiei Nethery și ar fi reprezintă cea mai mare bucurie a lor, dar în spatele acestei bucurii se află de fapt multă tristețe deoarece fetița a fost diagnosticată cu o anemie de tip Diamond Blackfan. Aceasta boală se manifestă prin incapacitatea organismului de a produce celule roșii în sânge. Micuța suferind din această cauză peste 20 de transfuzii de când a fost diagnosticată.

Acum veți realiza și însemnătatea acestor imagini fetița fiind invitată la Convenția Internațională de Zumba ce s-a desfășurat în acest an în orașul Orlando din statul american Florida. În ciuda problemelor ei de sănătate majore micuța a reușit o reprezentație de succes și i-a impresionat pe cei aflați în public prin vitalitatea ei și prin mișcările de dans.

Zumba a căpătat foarte multă popularitate în ultima vreme. Acesta este un tip de program de fitnes pe ritmuri latino care a fost inventat de către un celebru dansator columbian Alberto Perez la începutul anilor 90. Elementele componente ale acestui program sunt atât din sfera dansului cât și din cea a fitness-ului. Mișcările de dans cuprinzând elemente de hip-hop, samba, salsa și multe multe altele. În România Zumba a apărut în anul 2010 în principlalele orașe ale țării cum ar fi București, sibiu, Cluj, Brașov. Aceste programe sunt în continuă extindere pe teritoriul țării noastre.

De Acum Înainte Nu Vei Mai Arunca Becurile Arse !!! Fii ATENT Ce Lucruri Minunate Poți Să Faci Din Ele !!!

În ziua de azi se pare că există o cale să reutilizăm aproape orice. Dar s-a gândit careva dintre dumneavoastră că becurile ar putea fi reutilizate după ce s-au ars. Sunt convinsă că răspunsul în unanimitate va fi nu mai laes că acestea odată arse sunt inutile și au în compoziția lor elemente ce pot fi periculoase.

Așa mă gândeam și eu până am văzut ce lucruri interesante poți face cu un bec ars care nu îți mai folosește. După cum veți vedea și în videoclipul de mai jos de acum înainte nu veți mai arunca nici dumneavoastră aceste becuri pentru că aici găsiți cinci metode unice de a refolosi becurile care s-au ars și nu mai pot să aibe utilitatea pentru care au fost cumpărate.

Dacă aruncăm o privire înapoi în istorie vom descoperi că primul bec a fost realizat în anul 1800 de către un om de știință britanic. Acesta a conceput o baterie de care a atașat două fire și o mică bucată de carbon. Acesta din urmă s-a aprins și a produs lumină. Această metodă de a obține lumina a fost denumită arcul electric. Însă lumina electrică în forma ei cunoscută este considerat că a fost inventată de doi inventatori celebrii: Thomas Edison în Statele Unite ale Americii și Joshemp Swan în Marea Britanie.

Thomas Edison a inventat în anul 1879 un bec de dimensiuni mici care era gândit pentru a lumina o locuință. Acesta însă nu a avut prea mare succes reușind să se mențină aprins doar pentru câteva ore și apoi s-a ars. Un an mai târziu în schimb a venit în prim plan cu o nouă invenție în domeniu iar de data aceasta bulbul a fost capabil să lumineze peste 1500 de ore.

Chiar dacă Edison este cele care a inventat becul primul om din lume care a pus problema existenței electricității a fost celebrull filozof al lumii antice Thales. Acesta a făcut niște experimente rudimentare prin șlefuirea chihlimbarului dar nu și-a dat seama că de fapt a descoperit electricitatea statică.

Tuesday, August 25, 2015

Cum să afli personalitatea unei persoane după lungimea degetelor !!!

După cum ați remarcat probabil în fiecare zi are loc o descoperire științifică care parcă vine să dea peste cap tot ceea ce știam despre anumite lucruri și să le modifice sensul în viața noastră. După acest model iată că cercetătorii au descoperit un mod de a identifica mai ușor personalitatea unui individ. Această modalitate este dată de mărimea degetelor acestuia în principal de mărimea degetului inelar.

Pentru a putea identifica corect tipul de personalitate pe care lungimea degetelor o dezvăluie despre tine au fost luate cele trei situații posibile în ceea ce privește raportul dintre lungimea degetului arătător și cel inelar. Așadar după cum puteți vedea și în fotografia de mai jos există trei cazuri.

Cazul A: Degetul inelar este mai lung decât degetul arătător

Despre persoanele care au această lungime a degetelor se spune că sunt fermecătoare în adevăratul sens al cuvântului. Așadar dacă alții răspund pozitiv la flirturile dumneavoastră este pentru că probabil aveți degetul inelar mai mare decât cel arătător. Încrederea în sine și farmecul sunt cele două atribute cu care personalitatea ta este plină până la refuz. Astfel poți ajunge până la a fi o persoană agresivă și asta doar pentru că te vei duce întotdeauna după ce îți dorești cu tărie. Profesiile care ți se potrivesc sunt cele în domeniul militar, agent de vânzări sau chiar CEO.

Cazul B: Degetul inelar este mai scurt decât degetul arătător

Despre persoanele care au degetul arătător mai mare decât inelarul se spune că sunt lideri înnăscuți. Acestea fac față cu brio situațiilor dificile și se adaptează rapid. Oamenii din jur se bazează pe tine. Genele tale spun să preiei controlul și să alegi o carieră cum ar fi cea de profesor sau politician.

Cazul C: Degetul inelar este la fel de lung precum degetul arătător

Persoanele care au lungimea degetelor ca în cazul de fața sunt excelente pe partea de comunicare. Astfel că dacă aveți mâna ca în cazul C să nu vă surprindă faptul că cei din jurul dumneavoastră vă împart cele mai ascunse secrete. Ascultați mai mult decât vorbiți și asta îi face pe cei cu care interacționați să aibe încredere în dumneavoastră chiar dacă nu vă cunosc prea bine . Sunteți plin de compasiune și un mare ajutor pentru cei din jur. Profesiile în care ati face o carieră excelentă sunt cele de medic, terapeut sau antrenor.

La Câteva Zile După Ce I-a Apărut Asta A Murit - Medicii Au Rămas Șocați Când Au Descoperit Cauza !!!

Sănătatea populației la nivel mondial a devenit o problemă de care se preocupă din ce în ce mai mult statele și zonele considerate mai civilizate și cu un nivel de trai mai ridicat. Bolile și cauzlele acestora nu țin însă cont de granițele țărilor. Așadar presiunea la care sunt sistemele de sănătate supuse este una sporită și se leaga inclusiv de resursele financiare dar și de resursele umane.

Cazul unui deces al unui bărbat din Statele Unite ale Americii a tras încă o dată un semnal de alarmă în ceea ce privește problema sănătății la nivel mondial. Medicii au remarcat faptul că au de lucru cu un caz nemaiîntâlnit și au început cercetările tot mai intense în acest sens astfel că au ajuns la concluzia că pe teritoriul continentului nord american nu au mai existat astfel de cazuri.

Un genom similar al acestui virus a fost descoperit în Europa, Africa și Asia dar în Statele Unite ale Americii până la cazul de acum șase luni al acestui bărbat din Kansas nu se văzuse un asemenea tip de virus. Virusul a fost denumit Bourbon după orașul în care locuia acestă victimă din Statele Unite ale americii. Medicii cred că acest virus ar putea să fie purtat și transmis de către căpușe. Simptomele unui astfel de virus sunt stările febrile avansate cu temperaturi de până la 40 de grade, anorexia și durerile musculare.

Potrivit centrului american de control și prevenire a bolilor infecțioase pentru a nu alarma populația țării au declarat că nu se știe în ce măsură virusul Burbon a contribuit la decesul bărbatului dar că se fac încă cercetări în ceea ce privește acest virus și medicii specialiști sunt încă în faza de învățare a tot ce ține de acesta.

Reacția Fetiței Atunci Când Vede Prima Ploaie Din Viața Sa Este De Neprețuit !!!

Nimic nu îi face mai fericiți pe părinți decât bucuria copiilor lor. Așadar aceștia cu orice ocazie vor să le facă pe plac și să îi vadă zâmbind și bucurându-se de viață. Este cazul și bărbatului din imagine care îi arată pentru prima oară în viață fetiței sale în vârstă de un singur anișor cum arată o ploaie într-o zi călduroasă de vară. Dar în final chiar și el a fost surprins de reacția neașteptată a acesteia.

Curiozitatea fetiței la auzul și văzut stropilor de ploaie a fost peste așteptările părinților. Tăticul văzând fetița atât de curioasă a scos-o pentru câteva secunde în fața casei să se bucure de stropii calzi ai acestei ploi de vară. Numai că reacția ei de bucurie s-a intensificat de fiecare dată când tăticul a repetat această ieșire de mână cu ea în mângâierea stropilor de ploaie.

Momentul extrem de emoționant a fost capturat de mama acesteia pe camera de filmat. La scurt timp după aceasta videoclipul a fost postat pe Youtube și a devenit viral adunând în câteva zile peste un milion și jumătate de vizualizări și a fost preluat și de marile publicații de pe mapamond în ziarele online ale acestora.

În timp ce mulți oameni din întreaga lume încearcă să devină celebrii cu ajutorul canalelor lor de Youtube postând lucruri complicate sau greu de înțeles iată că rețeta este mai simplă decât pare. Acest timp de videoclipuri cu bebeluși simpli care au reacții dintre cele mai neobișnuite în primii ani ai vieții lor sunt la mare căutare și sunt foarte apreciate de internauți. Anul trecut în luna octombrie o altă fetiță în vârstă de doar 15 luni făcea ravagii pe internet cu un clip asemănător în care se bucura de ploaie. Acel clip a strâns peste 14 milioane de vizualizări este oare posibil ca și acesta să ajungă la acel număr extraordinar de vizualizări ?

Monday, August 24, 2015

Îți Stă Mintea-n Loc Când O Să Vezi Ce Arme Au În Dotare Rușii !!!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rusia reprezintă una dintre cele mai puternice țări din punct de vedere militar. Aceasta are în dotare printre cele mai moderne arme și tehnologii existente iar anual organizează o expoziție în acest sens. Puteți vedea în cele ce urmează ce desfășurare impresionantă de forțe are loc în cadrul unui asemenea eveniment. Probabil unul din scopul acestor evenimente organizate este și acela de a avertiza că atunci când ai de gând să te pui cu Rușii ar fi mai bine să te gândești de două ori înainte.

Forțele armate ale Rusiei reprezintă de fapt o organizație de tip militar aparținând statului rus care a fost înființată pentru a apăra integritatea teritorială și a da o replică la orice tip de argesiune îndreptată împotriva Rusiei. Organizația a fost creată în anul 1992 pe data de 7 mai. Aceste forțe armate au în componență un număr de aproximativ 2,8 milioane de personal militar fiind din acest punct de vedere cea mai dezvoltată țară din lume.

Pe lângă stocul de forță armată umană există unul dintre cele mai însemnate din lume de arme de toate tipurile de inclusiv cele nucleare. Aceștia au pus la punct un sistem foarte avansat de transport al echipamentului militar. Conducătorul suprem al acestor forțe armate este președintele în exercițiu al Federației Ruse. Acesta poate decreta impunere legii marțiale aceasta având nevoie de aprobarea Consiliului de Securitate al Rusiei și al Dumei de Stat.

Forul care conduce și organizează activitățile Forțelor Armate ale Federației Ruse îl reprezinte Ministerul Apărării. Vehiculele aparținând acestui minister se disting față de celelalte vehicule care circulă pe teritoriul Federației Ruse prin plăcuțele de înmatriculare personalizate care au în componență indicativul 35.

Fii ATENT Ce Face Melteanu Cu BMW Când Aude Ambulanța În Spatele Lui !!!

Orice șofer a întâlnit cel puțin o dată o ambulanță în trafic. Cum acționăm în momentul în care aflați în trafic la volanul autoturismului auzim semnalele acustice ale unei ambulanțe sau ale unei mașini de pompieri? Sau mai degrabă întrebarea este cum ar trebui să acționăm pentru că veți vedea și în imaginile de mai jos șoferii nu sunt prea disciplinați în zilele noastre în trafic.

Una dintre problemele principale este aceea că de multe ori s-au întâlnit cazurui când șoferii de pe mașinile speciale pentru situații de urgență au folosit acele semnale specifice acustice fără rost. Unii șoferi cred că li se cuvin aceleași drepturi precum și ambulanțelor și mașinilor de pompieri în trafic. Mai există și o a treia categorie cea a conducătorilor auto cărora pur și simplu nu le pasă de ceea ce se întâmplă și fac mereu pe vitejii în trafic cum este cazul șoferului Bmw-ului din imagini care iritat de semnalele acustice ale ambulanței a început să o șicaneze pur și simplu în trafic și era foarte aproape să provoace un accident destul de grav.

Ceea ce nu realizează un șofer de tipul celui pe care tocmai l-ați văzut este faptul că de foarte multe ori timpul pierdut de către o ambulanță în traficul aglomerat sau din cauza unor astfel de atitudini ale șoferilor poate însemna viața unui pacient. Așa că dragi șoferi gândiți-vă ca unul dintre pacienți puteți fi chiar dumneavoastră sau cineva drag dumneavoastră și atunci veți privi cu alți ochi aceste situații în trafic.

Imaginile cu acest șofer de Bmw au fost transmise poliției de către cei de la ambulanță și acesta a fost pedepsit conform legii pentru atitudinea lui nepotrivită și cu siguranță data viitoare nu va mai avea același comportament. Un bun exemplu de conduită îl puteți vedea la șoferii din Germania care în momentul în care ambulanța trece pe autostradă au o atitudine ireproșabilă.

Saturday, August 22, 2015

Când Am Văzut Că Dă Cu Ulei De Măsline Prin Mașină Am Zis Că E Nebun, Dar Rezultatul E GENIAL !!!

Dacă și tu ții la curățenia interiorului mașinii tale atunci vei aprecia la fel de mult cum am apreciat eu acest videoclip. Pentru mulți dintre noi este o mare problemă să menținem curățenia la bord. Întotdeauna credem că am rezolvat problema și dintr-odată apare iar praf, iar mizerie pe bord, pe podea pe scaune și ne întrebăm cum se facă de parcă am fi în legenda Mănăstirii Argeșului când Manole construia ziua și totul se dărâma noaptea.

Bărbatul acesta a găsit soluția la problemele noastre sau mă rog la cel puțin o parte din acestea priviți cu ce idee genială a venit și care nici măcar nu este costisitoare. Problema curățării bordului poate fi rezolvată doar cu puțin ulei de măsline și câteva șervețele. Astfel nu va mai trebui să folosiți vechile produse chimice care pe lângă faptul că vă costă o grămadă de bani pot fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.

Uleiul de măsline va reda luciul interiorului mașinii dumneavoastră fără să strice materialele din care este confecționat și până la urmă de ce să nu recunoaștem nu miroase nici chiar așa rău. După cum puteți vedea totul este strălucitor și elemente precum cotiera sau volanul odată șterse cu ulei de măsline își vor căpăta luciul ca și cum ar fi piele nou nouță.

Uleiul de măsline este singurul ulei de natură vegetală care se poate consuma imediat după ce a fost produs adică măslinele au fost presate. Acesta prezintă numeroase avantaje cum ar fi prevenirea unor boli precum cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul zaharat. Totodată uleiul poate ajuta la ameliorarea unor dureri cum ar fi cele ale urechilor. Uleiul de măsline este folosit de către femei și pentu îngrijirea pielii precum și îngrijirea părului.

La Început Păreau Niște Nori De Ploaie Dar În Câteva Minute S-a Declanșat APOCALIPSA !!!

Chiar dacă în țara noastră nu suntem obișnuiți cu fenomene extreme ale naturii în urma încălzirii globale și a schimbărilor climatice nu se știe niciodată cum va reacționa natura și vom avea și noi parte de așa ceva. În Statele Unite ale Americii astfel de fenomene năpraznice precum ceea ce veți vedea în imaginile de mai jos sunt la ordinea zilei iar populația este avertizată din timp de ceea ce se poate întâmpla pentru a se adăposti și a nu exista pierderi de vieți omenești.

Fenomenul pe care îl vedeți în imagini este unul foarte periculos. Acesta apare atunci când aerul rece și ploaia se întâlnesc în drumul lor spre pământ. Acest lucur se întâmplă cel mai probabil în timpul unei furtuni la viteze foarte mari. Acest val cum am putea să îl denumim se dispersează pe orizontală și crează vânturi cu o viteză incredibil de mare uneori atingând și valoarea de 250 de kilometri pe oră. În imaginile acestea puteți vedea într-un rezumat ce se întâmplă cu adevărat în timpul acestui fenomen. După cum se observă valuri uriașe se îndreaptă către suprafața pământului și se dispersează exact cu puțin înainte să ia contact cu acesta. Bryan Snider a surprins aceste ipostaze zilele trecute deasupra orașului Tucson din statul american Arizona. Imaginile au fost publicate de acesta pentru a arăta adevărata forță brută a naturii și cât de repede se poate schimba vremea dintr-un cer senin într-unul cu adevărat apocaliptic.

Furtunile sunt din punct de vedere meteorologic un amestec de ploaie împreună cu descărcari electrice cum ar fi fulgerele și trăsnetele. De obicei o furtună este însoțită de vânturi care circulă bat cu viteze foarte mari de peste 75 kilometri pe oră.

În timpul furtunilor pe ocean se pot forma valuri care pot atinge înălțimi de peste 10 metri care mai apoi să se răstoarne violent. Tocmai de aceea transportul maritim este foarte periculos pe timp de furtună

Motociclistul Obsrvă Ceva Ciudat La Mașina Asta - Gestul Lui M-a Impresionat !!!

Un motociclist aflat în trafic a avut parte de o întâmplare destul de ciudată dar în același timp foarte hazlie. În timp ce se afla la o plimbare cu motocicleta într-o zi de duminică acestuia i s-a părut că parcă observă ceva ciudat în partea din spate a acesteia. Nedumerit a luat-o la goană după mașină să se convingă cu ochii lui și se pare că într-adevăr văzuse bine că parcă ceva nu făcea parte din acel decor.

Pe bara de protecție din spatele mașinii de teren se afla o cană plină cu ceai. Lucurul ciudat este că deși mașina străbătuse un drum destul de lung cana nu se vărasase pur și simplu. Motociclistul văzând asta a vrut să facă o faptă bună și a luat cana în mers de pe bara mașinii. După câteva sute de metri s-a apropiat de geamul șoferiței mașinii pentru a-i arăta ce recuperase din spatele mașinii. Aceasta a lăsat geamul și a luat cana din mâna motociclistului afirmând că fetița ei s-a jucat cu cana afară și se pare că o uitase acolo.

Am văzut multe clipuri în care șoferii fac fapte bune în trafic precum și mai multe în care șoferii au reacții care nu le fac cinste deloc. Mulți au vehiculat de-a lungul timpului ideea că motocicliștii sunt un lucru care dăunează traficului că din cauza lor au loc o grămadă de accidente și multe astfel de lucrui însă nimeni nu a zis că poate dacă acești ar fi respectați în trafic nu ar mai avea loc asemenea evenimente.

Nu putem spune că nu există si printre motocicliști persoane care comit lucruri urâte dar numărul este infinit mai mic decât cel al soferilor. În plus după cum vedem și în clipul de față este mai de așteptat să vedem un gest de-a dreptul frumos făcut de un motociclist decât de un șofer. Așadar atenție mare data viitoare în trafic și nu uitați că disciplina în timp ce mergeți este esențială indiferent dacă vă aflați la volanul mașinii sau pe șa.

Au Râs Toți De El Când L-au Văzut Așa Gras, DAR Și Când A Început Să Cânte !!!

Nu cred că există cineva printre dumneavoastră care să afirme cu toată gura că nu îi place muzica. Sunt convins că măcar o melodie sau un cântăreț, o trupă preferată aveți. Vă spun însă că după ce îl veți asculta pe băiatul din imagini vă veți îndrăgosti de-a dreptul de vocea lui și o să îl mai urmăriți și pe viitor când se va lansa în lumea muzicii internaționale.

Dacă erați obișnuiți cu asemenea talente în concursurile de specialitate cum ar fi Romanii au Talent, Xfactor, Vocea României și pe bună dreptate pentru că acestea au câștigat o popularitate fără margini în ultimii ani iată că în cadrul unei emisiuni din america este prezentată povestea emoționantă a unui tânăr care la prima vedere nu ar da semne că ar avea un talent așa de mare precum veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Tânărul se numește Justin Williamson și are vârsta de optsprezece ani. Marea lui problemă este că nimeni nu îl place asta datorită faptului că are peste două sute de kilograme. Lumea din jur se uită cu dispreț la el așa a ajuns să se închidă în sine. Copii de la școală îl batjocuresc pe seama kilogramelor sale și astfel se poate spune că a devenit antisocial pentru că un astfel de comportament nu are cum sa nu te afecteze ba mai mult să te deprime.

Și totuși tânărul a avut curajul să vină în fața unei tări întregi să își expună povestea emoționantă și să le arate că deși este diferit din punct de vedere al aspectului fizic are un suflet minunat și o voce cu adevărat de aur. În doar câteva secunde în care a interpretat o piesă fără a avea un instrumental în spate a reușit să fure inimile celor prezenți în platou dar cu siguranță și a celor de acasă. Videoclipul a ajuns viral pe internet și acesta a putut fi văzut de întreaga lume adunând o mulțime de cuvinte de laudă și de apreciere.

Friday, August 21, 2015

A Pus Niște Ouă La Fiert Și A Stors O Lămâie - Ce Iese La Final E Absolut GENIAL !!!

Cu siguranță pentru a fi un bun bucătar nu trebui să urmați neapărat cursurile unei școli culinare, dar câteva trucuri pe care să le cunoașteți în ceea ce privește arta gătitului vă vor face să vă simțiți că aveți întotdeauna un as în mânecă în orice situație când vă aflați în bucătărie. În videoclipul de mai jos veți găsi exact ceea ce vă trebuie pentru a vă îmbunătăți bagajul de cunoștințe în ceea ce privește metodele mai puțin știute de a te descurca atunci când vrei să gătești simplu și rapid.

Unul dintre cele mai deranjante momente atunci când te afli în fața unei rețete este curățarea ingredientelor. Fie că acesteea sunt usturoi, fructe, legume sau chiar ouă fierte curățarea lor îl vor face întotdeauna pe orice bucătar amator să nu își mai dorească să experimenteze în bucătărie și data viitoare. Dar acum există soluția ideală prin care să curățați cu aceste metode fără să mai aveți bătăi de cap.

Dacă ai încercat vreodată să fierbi un ou tare și apoi să îl cureți atunci ești obișnuit cu acea bătălie care parcă nu se mai termină. Chiar atunci când l-ai fiert exact așa cum trebuia se găsește ca atunci când îl cureți să faci o grămadă de mizerie iar oul proaspăt curățat cu siguranță nu va arăta ca un ou. Pentru a scăpa de această durere de cap nu trebuie decât să pui un sfert de lămâie la fiert cu ouăle pe care vrei să le cureți iar în final vei vedea cojile vor pica de pe ouă ca untul.

Un alt ingredient de bază care pune probleme atunci când este vorba de curățat este usturoiul. Folosit la o mulțime de rețete curățatul acestuia este pentru mulți dintre cei ce vor să gătească un chin. Dar acum vei scăpa de aceste dureri de cap și vei putea să cureți usturoiu folosind două castroane de metal. Imediat după ce ai spart un pic capățâna de usturoi o intreoduci între cele două castoane și după câteva secunde de agitat în sus și în jos aveți usturoiul gata pentru a fi introdus în mâncare.