Sunday, January 17, 2016

A Dat Foc Unui Capac De Plastic - DAR Ce Face Cu ElDupă E De-a Dreptul GENIAL !

În zilele noastre sticlele de plastic sunt un lucru indispensabil în viața noastră. Apa, sucurile, berea chiar și vinul uneori totul este îmbuteliat la sticlă de pastic astfel că e imposibil să nu se găsească așa ceva în orice gospodărie. Dar partea proastă vine atunci când trebuie să le aruncăm pentru că pur și simplu acestea se strâng fără să îți dai seama grămadă. Astăzi veți vedea cum să folosiți în mod util aceste sticle de plastic și să nu mai fiți nevoiți să le aruncați.

Așadar veți învăța câteva trucuri binevenite în gospodărie. Cel mai simplu este cel prin care transformăm partea superioară a sticlei într-o adevărată pâlnie. Sunt convins că știați acest truc astfel că nu vom insista prea mult pe el. Un alt mod de a folosi sticlele de plastic este transformarea părții inferioare în linguri.

Urmăriți cum acest bărbat desenează o lingură pe sticlă și apoi o transformă în cea mai utilă lingură pentru bucătărie cu care puteți pune zahăr, făină și chiar să mâncați supa. O altă utilizare a acestor sticle necesită încălzirea la flacăra unei brichete a unui capac de plastic iar cu o scobitoare apăsarea acestuia din interor spre exterior. Obțineți astfel un capăt extrem de interesant astfel că puteți avea în bucătărie un picurător sau puteți ține lipiciul într-o sticlă și cu ajutorul capătului acesta puteți să îl folosiți oricând doriți.

Puteți chiar transforma sticlele de plastic în căni. Aceste sfaturi sunt ideale pentru bucătăria dumneavoastă astfel că nu ezitați să distribuiți acest videoclip și prietenilor dumneavoastră pentru a se bucura și ei de utilitatea lui și de acum încolo vor înceta și ei să mai arunce sticlele de plastic.

No comments:

Post a Comment