Sunday, January 17, 2016

A Prins Un Pește Și A Vrut Să Facă Poze Cu El - DAR Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

Pescuitul este una dintre pasiunile bărbaților cele mai răspândite la nivelul întregii lumi, dar trebuie să luăm în considerare faptul că și femeile sunt mari amatoare ale acestei activități. Așadar o partidă de pescuit poate să ofere relaxarea de care ai nevoie după programul încărcat de la locul de muncă dar în același timp îți poate oferi și o masă gustoasă.

Bărbatul din imagini se afla la o partidă de pescuit împreună cu câțiva prieteni. Aceștia au mers cu barca pe apă și au început să pescuiască fiind în permanetă competiție unul cu celălalt. La un moment dat acest bărbat a capturat un ton destul de mare iar de bucurie i-a rugat pe prietenii lui să îi facă o poză cu captura. Numai că se pare că tonul nu a fost de acord cu asta și vrând să se elibereze a început să se zbată în brațele lui dând senzația că îl electorcutează.

O formă de pescuit care a căpătat o foarte mare notorietate în ultimii ani este pescuitul recreativ care mai este denumit și pescuitul sportiv. Acest tip de pescuit se distinge de cel tradițional care este considerat o formă de a procura hrana necesară traiului zilnic prin faptul că este o metoda de relaxare. Pescuitul sportiv a devenit extrem de popular și în România.

Pescuitul sportiv este împărțit în mai multe discipline cum ar fi pescuitul staționar, pescuitul cu năluci, pescuitul marin, pescuitul la copcă. Ca un amănunt extrem de interesant amintim faptul că pescuitul sportiv este foarte aproape să fie înscris ca disciplină olimpică , specialiștii în domeniu și conducătorii federației internaționale făcând toate eforturile pentru a obține această recunoaștere.

No comments:

Post a Comment