Saturday, January 23, 2016

A Turnat ALUMINU TOPIT Într-un ACVARIU - LA Rezultatul ASTA Final Nici El NU SE AȘTEPTA !!!

Mulți oameni în zilele noastre au în casă un acvariu cu pești, dar este adevărat că și mai mulți dintre ei dacă nu aproape toți nu toarnă în acvariu aluminiu topit. Ei bine bărbatul pe care îl veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos face acest lucru drept exeperiment pentru canalul său extrem de popular de pe youtube.

Savantul din curtea casei cum se autointitulează el are la activ numeroase experimente care implică metale topite și tot felul de lucruri care pe moment par extrem de ciudate. Dar prin ciudățeniile acestea adunat peste 500 de mii de abonați iar unul dintre videoclipurile lui postate a atins un număr record de 23 de milioane de vizualizări.

Ce ne atenționează încă de la început acesta este să nu umblăm cu materiale precum aluminiu topit fără să avem echipamente de protecție și cel mai important fără să avem experiență în lucrul cu ele. Se pare că cele mai multe dintre echipamentele pentru acest experiment și le-a confecționat chiar el de unul singur pentru a fi exact așa cum își dorea și totul să se desfășoare după planul stabilit dinainte.

Imaginile în momentul în care toarnă aluminiul peste bilele cu apă din acvariu sunt de-a dreptul neașteptat de spectaculoase astfel că rezultatul final l-a luat chiar și pe autorul experimentului prin surprindere și l-a făcut să se umple de bucurie. Dacă ți-a plăcut acest experiment nu ezita să distribui videoclipul mai departe și prietenilor tăi.

No comments:

Post a Comment