Sunday, January 24, 2016

A Turnat Aluminu Topit Într-un PEPENE - Rezultatu FINAL Mi-a Dat Peste Cap Orice Așteptare !!!

Experimentele sunt la mare căutare în ziua de azi pe internet. Dacă înainte utilizatorii canalului Youtube erau mai sceptici în a posta astfel de filmulețe astazi există un număr impresionant de idei năstrușnice puse în practică de diferiți oameni care au rolul de a vă încânta dar în același timp și de a vă intriga.

Savantul din curtea casei este numele pe care acest tânăr și l-a atribuit în urma zecilor de experimente pe care le-a realizat și care au fost foarte urmărite de internauții din întreaga lume. Astfel el s-a gândit să vină cu ceva cu totul neașteptat pentru acest experiment. A vrut să vadă cum reacționează cel mai îndrăgit fruct din lume atunci când este umplut cu aluminiu topit.

De menționat faptul că aluminiul topit este foarte periculs astfel că nu este recomandat să faceți un asemenea experiment acasă și în nici un caz nesupravegheați pentru că se pot întâmpla accidente destul de neplăcute. Cel mai bine este să vă bucurați de aceste imagini care sunt într-adevăr neașteptate.

După ce toarnă o cantitate considerabilă de aluminiu și îl lasă să se răcească în interiorul pepenelui verde sparge pepenele și obține ceva asemănător unui copac rezultat din găurile din interiorul pepenelui în care se regăsesc semințele acestuia. Dacă ți-a plăcut rezultatul acestui experiment atunci poți să distribui videoclipul mai departe li prietenilor tăi.

No comments:

Post a Comment