Saturday, January 30, 2016

A Vrut Să Mute Statuia REPEDE Cu Macaraua - DAR Stai Să VEZI Ce Face DOREL Asta La FINAL !!!

Când te gândești la o statuie te gândești la un lucru încărcat de solemnitate un lucru care în văzul tuturor trebuie să arate impecabil pentru a exprima exact ceea ce trebuie. Atunci când vorbim de statuia unei personalități lucrurile stau un pic diferit în sensul că aceasta este o dovadă de recunoștință pentru ceea ce de-a lungul vieții acea personalitate a făcut pentru poporul său sau pentru omenire în general.

Așadar atunci când este făcută sau transportată o astfel de statuie cei ce se ocupă de aceste acțiuni trebuie să aibă grijă ca aceasta să ajungă la destinație în deplină siguranță fără să existe vreun incident de orice fel de natură care să pună în pericol integritatea ei. Dar se pare că lucrul acesta nu a fost înțeles de cei câțiva ”dorei” însărcinați cu mișcarea pe care o veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Se pare că aceștia aveau de încărcat într-un camion o statuie iar pentru această acțiune au avut nevoie de o macara. După ce au prins câteva cabluri de bustul acesteia ”dorel macaragiul” a vrut să o ridice pentru a o încărca în camion. Dar lucrurile nu au mers așa cum se aștepta și în doar două secunde a avut loc un dezastru total.

Cablul s-a desprins iar mai apoi s-a agățat de capul statuii astfel că într-o secundă acesta a fost pur și simplu decapitată. Destul de neplăcut pentru acești muncitori mai ales că statuia era una destul de importantă. Acum vor trebui să plătească pagubele produse și costul recondiționării acesteia în cazul în care s-ar mai putea face ceva.

No comments:

Post a Comment