Sunday, January 17, 2016

Ai Văzut Vreodată Un Asemenea Pistol !!! Fii ATENT Ce Face Drăcia Asta !!!

Dacă ai văzut până acum pistoale, cuțite, boxuri și alte nebunii trebuie să uiți de toate acestea pentru că s-a inventat ceva mult mai tare de atât. Este obicetul ce încorporează toate acestea într-o singură armă extrem de utilă în scopul autoapărării atât la distanță cât și corp la corp. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge singuri.

Această armă poartă denumirea de ”pistolul Apache” și a fost proiectată în jurul anuli 1860 pentru ca mai apoi producția ei să înceapă după anul 1869. Această armă a fost făcută celebră de lumea subterană din Franța la începutul secolului al XX-lea când activitatea lor infracțională era în creștere și această armă era ideală pentru toate situațiile.

Această armă încorporează un cuțit, un box și un pistol. Dacă primele două par utile în lupta corp la corp, pistolul este pentru o rază de acțiune mai mare dar nu pentru una obișnuită unei asemenea arme asta datorită faptului că țeava acestuia lipsește. El s-a dovedit a fi eficient pentru distanțe apropiate cum ar fi câțiva metri.

Avantajul acestei arme este că poate fi ținută atât în pumn fără să îți dai seama că este un pistol sau un cuțit acolo, precum și în buzunare de dimensiuni mici astfel că este aproape insesizabilă. Calibrul gloanțelor este de 7 milimetri. Chiar dacă pare a fi o armă învechită design-ul ei îi fascinează pe pasionați și astăzi cele 7000 de exemplare care au fost produse în secolul al XIX-lea fiind la mare căutare.

No comments:

Post a Comment