Sunday, January 17, 2016

Asta E Cea Mai Lungă Bicicletă Din Lume !!! Te Ia Cu Amețeală Doar Când O Privești !!!

Un grup de olandezi au vrut să intre în cartea recordurilor și au reușit acest lucru cu ceva mai puțin obișnuit ei au construit după câte se pare cea mai lungă bicicletă din istorie. Nu este de mirare că și-au dorit cu tărie să ducă numele Olandei în cartea recordului în privința unei biciclete dat fiind faptul că în această țară există o adevărată ”cultură” a bicicletelor acestea fiind văzute chiar mai importante decât autoturismele.

Acești bărbați au reușit să realizeze bicicleta prin îmbinarea unor structuri de aluminiu asemănătoare celor pe care le vedeți pe scenele concertelor că susțin luminile. Pentru a pune în mișcare bicicleta care măsoară nici mai mult nici mai puțin de 35 de metri și 79 centimetri este nevoie ca două persoane să se suite pe ea. Persoana care se află pe locul din față este cea care ține ghidonul iar cel aflat pe locul din spate pedalează într-o frecvență destul de ridicată pentru a pune acest mastodont în mișcare.

Chiar dacă dimensiunile crează impresia că este foarte greu de condus un asemenea vehicul pe două roți este bine de știut că manevrabilitatea ei este destul de bună dar asta în linie dreaptă pentru că să fim serioși e destul de greu să iei o curbă cu o structură rigidă de peste 35 de metri.

Bicicleta a fost inventată în Europa în secolul al nouăsprezecelea iar în prezent în lume sunt peste 1 miliard de asemenea vehicule pe două roți. Acestea sunt folosite atât ca mijloc de transport dar și ca mod de recreere atât amator cât și în sistem competițional.

No comments:

Post a Comment