Saturday, January 23, 2016

Asta Este Cel Mai Puternic Om De Pe Planetă !!! Uite Câte Mașini Are În Coloană Vladimir Putin !!!

Disputa pentru supremația la nivel mondial între Statele Unite ale Americii și Federația Rusă nu este o noutate pentru nici unul dintre voi, dar există anumite ramuri în care nimeni nu credea că există competiție între aceste două super-puteri ale planetei. Veți putea urmări în imaginile din videoclipul de mai jos cum arată coloana oficială a celui mai puternic om de pe planetă.

Dade că mulți tind să creadă că Statele Unite ale Americii sunt net superioare Rusiei atunci îi voi dezamăgi spunându-le că vecinii noștri de continent sunt în multe dintre domenii peste aceștia. Competiția între cele două state înseamnă competiția și între cei doi conducători ai lor.

Se pare că până acum în disputa Putin-Obama cel dintâi a avut câștig de cauză în mai multe situații precum aceasta. Deși te-ai aștepta ca pentru un președinte american sau rus coloana oficială să fie extrem de numeroasă pentru a îl putea proteja de orice incident neplăcut ce ar putea să apară, ceea ce veți vedea aici este complet exagerat, dar real.

Probabil Putin a vrut să demonstreze că el este cel mai puternic și că în coloana sa oficială 92 de mașini înseamnă puterea absolută. Chiar dacă americanii sunt considerați numărul 1 în siguranță coloana oficială a președintelui american nu numără nici pe jumătate din numărul omologului rus. Voi ce părere aveți este Putin cel mai puternic om de pe planetă sau este întrecut de rivalul său american?

No comments:

Post a Comment