Saturday, January 16, 2016

Băiețel de 11 ani se urcă la volanul unui Audi R8 - Dar stai să vezi ce drifturi face puștiul !!!

Ceea ce veți vedea în imaginile acestui videoclip puteți să interpretați în două feluri. Niște părinți foarte bogați au vrut să facă o bucurie puștiului lor și l-au lăsat pentru câteva minute să facă cerculețe cu mașina lor un superb Audi R8, sau al doilea mod este de fapt dorința de a arătaț în fața lumii bogăția și sfidarea oricărei legi atunci când lași un copil să conducă mașina de zeci de mii de euro.

Oricare ar fi din acestea două oamenii care au văzut acest clip au reacționat violent la adresa părinților pe care i-au îndemnat să aibă grijă de băiat să meargă la școală nu să facă drifturi cu mașina și să se învețe de mic cu încălcarea legilor. Majoritatea au dat ”unlike” acestei postări chiar dacă ea a fost vizionată de peste 5 milioane de internauți.

Voi ce părerea veți despre această atitudine a puștiului care cu acordul părinților a ajuns să se creadă probabil mai important decât toți din jur mai ales că la o vârstă atât de fragedă îi este lăsată pe mână o mașină atât de puternică și de scumpă la care unii oameni adulți nu pot decât să viseze că vor avea vreodată șansa să o conducă.

În ciuda tentei negative pe care o inspiră acest videoclip cu siguranță puștiul s-a distrat copios la vloanul acesteia dovadă fiind cerculețele pe care le-a lăsat pe iarba unde a fost lăsat de către părinți să conducă mașina. Voi ce părere aveți despre isprava puștiului?

No comments:

Post a Comment