Tuesday, January 26, 2016

Când I-au Auzit Vocea Nu Le Venea Să Creadă - Dar Când S-au Întors Stai Să Vezi SURPRIZĂ !!!

O voce mai bună decât a lui nu a mai fost auzită vreodată în acest concurs. Așa ar trebui să sune titlul acestui videoclip pentru că ceea ce vor auzi urechile dumneavoastră rar v-a fost dat. Poate credeți că spun aceste cuvinte doar să vă fac să vă uitați la aceste imagini dar urmăriți doar primele secunde și vă veți convinge singuri.

În cadrul emisiunii concurs ”Vocea Olandei” jurații au avut de aface cu un caz deosebit. Un concurent a pășit în faza preselecțiilor pe scenă dorind să interpreteze melodia lui Bob Marley ”Redemption Song”. Nimeni însă nu se aștepta ca după doar 3 secunde de când a deschis gura toți cei patru jurați să se întoarcă curioși dacă nu cumva este chiar Bob Marley în persoană pe scena concursului iar organizatorii le-a făcut o surpriză cu asta.

Mare le-a fost mirarea să vadă că acest bărbat avea vocea identică cu a celebrului artist și au fost încântați de ea până la finalul melodiei care a fost interpretată absolut impecabil. De altfel Mitchell Brunings a fost chiar finalistul sezonului patru. El fiind devansat de o voce la fel de superbă dar care mulți sceptici au spus că a avut avantaj cu melodiile alese pentru interpretarea finală.

În orice caz merită să ascultați această interpretare și Mitchell merită din partea tuturor aplauze pentru talentul deosebit pe care îl are. Dacă ți-a plăcut și ție vocea acestuia nu sta pe gânduri și distribuie videoclipul pentru a-l vedea cât mai mulți dintre prietenii tăi.

No comments:

Post a Comment