Sunday, January 24, 2016

Ce Se Întâmplă Atunci Când Depășești INCONȘTIENT Coloana De Mașini !!!

Dacă toți conducătorii auto ar respecta regulile de circulație și ar avea o conduită corectă atunci când se află la volan probabil am trăi într-o lume perfectă, dar din păcate nu se întâmplă așa iar exemplul pe care îl veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos stă mărturie acestui lucru, chiar dacă probabil ați mai văzut asemenea situații în trafic sau poate chiar v-ați întâlnit cu ele trebuie să vedeți ce se întâmplă aici neapărat.

Aceste imagini poate îi vor face pe cei mai teribiliști dintre noi să nu mai apese pedala de accelerația atât de des și mai ales în situații în care nu se impune așa ceva. Un astfel de incident soldat probabil cu rănirea celor aflați în mașină se putea transforma într-un carnagiu fără nici o problemă.

Șoferul pe care este instalată camera video de supraveghere a traficului a hotărât să depășească o coloană de 2 autoturisme și un TIR. Cu toate acestea el nu a luat în considerare că din sens opus venea cu viteză un alt TIR care putea să-l spulbere în orice moment. Când a realizat că impactul este iminent s-a refugiat pe partea stângă a carosabilului evitând astfel ciocnirea frontală dar nu a mai putut să se redreseze și a sfârșit în șanț răsturnat.

Inconștiența unor asemenea indivizi îi pot costa pe cei nevinovați viața iar acest lucru evident nu este un lucru prea plăcut. De aceea atunci când întâlniți un șofer teribilist trebuie să îi arătați aceste imagini pentru că numai așa poate va înțelege pericolele la care expune pasagerii dar și pe ceilalți participanți la trafic.

No comments:

Post a Comment