Saturday, January 23, 2016

Ce Se Întâmplă Cu Un Tanc Atunci Când Vrea Să Treacă Peste Un Tranșeu De 3,5 Metri Lungime !!!

Tancul este una dintre armele revoluționare ale secolului XX. Acesta a apărut în timpul primului război mondial atunci când a înlocuit pentru prima dată cavaleria și era capabil să spulbere lupta din tranșee. După acest început destul de timid acesta și-a arătat supremația în cel de-al doilea război mondial când luptele au fost mult mai dificile iar acestea au făcut în mare parte diferența în multe situații.

În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea un tanc de construcție germană denumit Leopard 2 care este supus unor teste în timpul unui antrenament militar. Trebuie să precizăm ca acest tanc nemțesc este unul dintre cele mai apreciate la momentul actual doar modelul M1 al americanilor putând fi comparat cu acesta iar în anumite privințe fiind chiar puțin peste performanțele lui.

După cum puteți observa tancul acesta trece la o viteză mică relativ greu peste un tranșeu săpat de 3,5 metri lungime și 1,5 metri înălțime. Dar atunci când se află în viteză maximă un asemenea tranșeu este floare la ureche pentru militarii ce mânuiesc acest tanc. Pur și simplu zici că trec peste o groapă din asfalt aceasta este senzația la prima vedere.

Chiar dacă în ultimii ani tehnologia militară s-a dezvoltat într-un ritm amețitor, importante sume de bani fiind alocate de toate marile puteri dezvoltării acestui sector într-o luptă aprigă pentru înarmare sperăm ca acestea vor rămâne în continuare doar pentru antrenament și că nu se va mai apela la ele niciodată pentru misiuni de mare amploare.

No comments:

Post a Comment