Saturday, January 16, 2016

Cum s-a RĂZBUNAT un Brazilian pe Iubita sa După ce l-a ÎNȘELAT !!!

Ceea ce se întâmplă la început între două persoane care decid să pornească o relație împreună este echivalentul zicalei ”lapte și miere”, dar pe parcurs pot să apară anumite derapaje din partea uneia din părți iar aici intervin două situații atunci când celălalt află și probabil totul se duce pe apa sâmbetei sau când celălalt nu află și lucrurile decurg fără nici cea mai mică bănuială a acestuia. Ceea ce veți vedea în imaginile din videoclipul de mai jos se încadrează în prima categorie dar vă promit că veți râde cu lacrimi până la final.

Un bărbat din Brazilia a aflat că iubita lui de câțiva ani de zile în înșeală cu un cunoscut și s-a decis să o învețe o lecție pe care o va ține minte toată viața. Chiar de ziua îndrăgostiților acesta a chemat-o pe tânără să îi dea un cadou în mașină, dar în prealabil el a coborât și a lăsat-o pe ea pe bancheta din spate să își desfacă cadoul surpriză.

De aici începe circul în adevăratul sens al cuvântului deoarece cadoul surpriză conținea niște vietăți surpriză pe care atunci când fata le-a văzut le-a aruncat și împrăștiat prin toată mașina. Aceasta a vrut să iasă din mașină dar ce să vezi încă o surpriză ușile erau închise și nu putea ieși.

Urmează câteva minute de panică totală în care răzbunarea bărbatului este de-a dreptul completă. Trebuie să recunoaștem că ideea acestuia a fost mai mult decât genială și că probabil aceasta domnișoară se va gândi de două ori de acum înainte când va dori să facă un lucru necinstit cum a fost cel cu înșelatul.

No comments:

Post a Comment