Tuesday, January 26, 2016

Cum Să Faci Buclele Perfecte Naturale Folosind Doar... O Șosetă !!!

Fetelor... o să iubiți pur și simplu această metodă, dar nici băieții nu trebuie să neglijeze acest lucru pentru că pot profita și ei dacă le vor arăta iubitelor aceste imagini în primul rând pentru că se vor îndrăgosti de părul acestora și cu siguranță le vor face o bucurie să le dezvăluie această metodă de a-și face părul.

Așadar dacă ești fată și îți dorești niște bucle perfecte care să aibă un aspect cât mai natura iar la îndemână placa și ondulatorul ori nu le aveți ori riscați să vă ardeți părul cu ele atunci trebuie să vedeți cu puteți realiza acest lucru cu cel mai banal obiect vestimentar și anume... o șosetă.

Multe dintre voi se vor întreba dar stai așa puțin cum o banală șosetă să poată să îmi transforme părul într-un păr cu bucle voluminoase de parcă tocmai m-am întors de la coafor. Acest lucru este posibil și veți realiza că este mai ușor decât îți puteai închipui. Va trebui să îi tăiați vârtul șosetei pe care ați ales să o utilizați iar mai apoi părul trebuie prins într-o coadă iar șoseta trebuie rulată astfel încât vârfurile să rămână în afară. Mai apoi introduceți vârfurile lăsate afară în șosetă și răsuciți în sens invers.

După ce ați realizat această operațiune nu trebuie decât să dormiți cu părul astfel făcut și o să aveți a doua zi dimineață buclele perfecte. Este destul de simplu nu-i așa ? Pe lângă acest aspect cel financiar este redus cu adevărat considerabil costând așadar doar o șosetă toată afacerea. Ce părere aveți despre această metodă ?

No comments:

Post a Comment