Sunday, January 17, 2016

Cum Să Faci Un Pătrat Mutând Doar Un Singur Băț !!!

Atunci când ești într-un cerc de prieteni se întâmplă ca unul dintre ei mai cârcotaș să vină cu tot felul de teste ale căror rezolvare le știe numai el iar restul să rămână cu gura căscată la el. Dar acum ai ocazia să fii tu cel care își provoacă prietenii la diferite pariuri pe care nu ai cum să nu le câștigi după cum vei vedea în imaginile din videoclipul de mai jos.

Așadar dacă vreți să le luați banii prietenilor pe pariuri sau doar să vă distrați fără nici o miză priviți cele 10 trucuri pe care cu siguranță prietenii voștri nu le știu. Spre exemplu îi puteți provoca să scoată un cub de gheață dintr-o băutură folosind doar o bucată de ață subțire. Asta sigur îi va da pe spate.

Un alt test interesant este așezarea a patru bețe de chibrituri într-o cruce, iar provocarea constă în posibilitatea de a muta doar un băț de chibrit astfel încât să rezulte un pătrat. Pare imposibil nu-i așa? Ei bine 9 din 10 persoane nu reușesc să se prindă care este răspunsul corect dar dacă veți urmări aceste imagini îi veți afla rezolvarea care este cât se poate de simplă.

Dacă veți urmări până la final veți mai afla și alte trucuri la fel de interesante. Trucurile au fost realizate de expertul Richard Wiseman care are o serie întreagă de videoclipuri cu asemenea provocări interesante pe care le puteți pune în practică în fața prietenilor și a cunoscuților și nu numai.

No comments:

Post a Comment