Sunday, January 17, 2016

Cum Se Rezolvă CEARTA În TRAFIC În RUSIA !!!

Conducătorii auto din zilele noastre sunt din ce în ce mai recalcitranți. Cei mai mulți dintre ei uită de orice urmă de umanitate când vine vorba de celialți participanți la trafic și de multe ori se ajunge la violență atât verbală și chiar în unele cazuri mai speciale fizică. Acest lucru este regretabil iar soluția se pare că încă nu a fost găsită de nimeni până acum nici de autoritățile în măsură să asigure un trafic cât mai liniștit fără incidente.

Ceea ce veți vedea în schimb în imaginile din videoclipul de mai jos pare să fie la prima vedere o încercare a unor șoferi din Rusia de a trage un semnal de alarmă cu privire la această problemă. Astfel aceștia au filmat un clip în care o ceartă în trafi între doi șoferi recalcitranți se transformă într-un adevărat moment amuzant. De fapt aceasta ar putea fi denumită soluția împotriva șoferilor recalcitranți.

În imagini puteți observa cu șoferul unui Bmw seria 5 îl depășește periculos pe un alt șofer iar mai apoi îi face semn să se oprească pe dreapta pentru a rezolva problema. Când l-am văzut pe șoferul Bmw-ului că s-a dat jos din mașină nervos am crezut că o să-l zdrobească în bătaie pe celălalt implicat în conflict dar în momentul când a deschis portbagajul am înțeles că nu poate fi vorba de violență.

Acesta a scos un sac de box din portbagaj și l-a invitat și pe celălalt să se descarce și el de nervi lovind cu pumnii și picioarele în el. Pare destul de bună metoda mai ales că între cei doi nu a fost împărțit nici un pumn. Trebuie să recunoaștem că și rușii știu să facă haz de necaz.

No comments:

Post a Comment