Saturday, January 23, 2016

Indiferent Dacă Ai Sau Nu OPEL Trebuie Să Înveți ”Șmecheria” ASTA !

Opel este unul dintre cei mai cunoscuți producători germani de automobile la nivel mondial. Acesta își are sediul central în Russelsheim, Germania și face parte din concernul mondial General Motors. Opel produce atât autovehicule de pasageri cât și de marfă. Iar în diferite zone ale lumii denumirea mașinilor produse este schimbată.

Spre exemplu în Marea Britanie autoturismele Opel se vând sub denumirea Vauxhall. În Statele Unite acesta poartă numele celebrului brand Buick, iar în Australia sunt denumite Holend. Compania mamă a fot fondată în anul 1862 de Adam Opel și a început să producă mai întâi vehicule pe două roți mai precis biciclete iar mai apoi în 1899 a apărut și primul automobil creat de aceștia.

Chiar dacă are un renume în ceea ce privește buna calitate a autoturismelor veți vedea ce se întâmplă atunci când îi sunt forțate limitele unui model de opel produs undeva în jurul anului 2000. Imaginile au fost surprinse într-un service privat în timpul unei revizii tehnice a acestui automobil.

După cum vedeți mecanicul răsucește de câteva ori de volan stânga dreapta cu contactul pus, iar mai apoi când dă prima cheie și motorul începe să meargă volanul pur și simplu ”o ia razna” și se învârte în neștire. Voi ce credeți e reală ”șmecheria” asta sau pur și simplu e un trucaj ?

3 comments:

  1. Este imposibil asa ceva. Am acelas model de masina( opel vectra b) si nu face asa ceva. E trucaj

    ReplyDelete
  2. Nu e șmecherie, a umblat la orbitrolul de direcție și nu a aliniat g-rotorul . Am făcut și eu așa ceva.

    ReplyDelete