Saturday, January 16, 2016

LEȘINI DE RÂS - Cum Să Îți Trezești Prietena Din Somn Cu Aspiratorul !!!

Credeai că știi care este cea mai cruntă metodă de a-ți trezi partenerul? Ei bine află că nici prin gând nu ți-a trecut metoda asta vreodată. Te vei amuza copios cu siguranță atunci când vei vedea imaginile din videoclipul de mai jos pentru că ce s-a gândit bărbatul asta să facă pentru a-și trezi prietena este pur și simplu genial.

Dacă se obișnuiește ca după terminarea unei petrecer a doua zi dimineață să fie făcute farse celor care dorm peste măsură iată că în ultimii ani a apărut o tendință bizară în care parteneri ide cuplu își fac farse la trezire unul celuilalt și se filmează. Filmările evident ajung de fiecare dată pe rețelele de socializare și ne putem amuza și noi la reacțiile pe care le au victimele trezitului brusc.

Bărbatul din aceste imagini s-a gândit că dacă tot este duminică dimineața ar trebui să își trezească iubita într-un mod mai neobișnuit astfel că a luat aspiratorul cu care urma să facă curățenie și l-a dus în dreptul acesteia care dormea pe canapea. Nici nu a apucat să dea drumu la el că aceasta s-a trezit instant cu buzele în țeava aspiratorului.

Fața acesteia în momentul când se trezește surprinsă este de neprețuit. Clipul acesta a luat milioane de vizualizări pe internet și a fost redistribuit de sute de mii de ori. Vă invit și pe voi să vă amuzați împreună cu prietenii voștri și să îl distribuiți mai departe dacă v-a plăcut.

No comments:

Post a Comment