Sunday, January 24, 2016

Mașina Ca Asta Nu Ai Văzut În Viața Ta !!! Fii ATENT Unde Are Volanul !!!

Dacă sunteți conducător auto atunci cu siguranță știți gluma care se face pe seama acelor șoferi mai înalți cărora li se spune că au dat scaunul șoferului înapoi de parcă vor să conducă de pe bancheta din spate. Ei bine o asemenea glumă s-a transformat acum în realitate. Vă întrebați oare cum este posibil așa ceva? Ei bine urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și vă veți convinge singuri de acest lucru.

În privința mașinilor zona Emiratelor Arabe Unite este una cu adevărat inedită. Aici vei găsi cele mai scumpe mașini din lume care au prețuri amețitoare de milioane de dolari dar și cele mai ciudate astfel de exemplare printre care se numără și modelul pe care îl veți vedea în cele ce urmează.

Această mașină este un Nissan Patrol și are volanul instalat în partea centrală de pe bancheta din spate. În față locurile sunt pentru doi pasageri care vor avea cea mai bună vedere de ansamblu atunci când călătoresc precum și câteva display-uri care să le umple timpul atunci când se plictisesc în timpul călătoriei.

Șoferul care conduce de pe bancheta din spate are bordul și pedalele la îndemână și tot ce trebuie să facă este să aprecieze un pic diferit distanțele de frânare asta pentru că se află la o altă distanță decât cea obișnuită de parbrizul din față. Voi ce părere aveți despre o astfel de mașină? Credeți că ați putea conduce una ca aceasta ?

No comments:

Post a Comment