Wednesday, January 20, 2016

METODA Prin Care Poți Să Bagi Un OU Într-o STICLĂ !!!

Știai că poți băga un ou într-o sticlă? Metoda bărbatului acesta este foarte simplă și trebuie să recunosc că după cum începuse videoclipul nu mă așteptam la ea. Așadar dacă un ou fiert este ușor de introdus într-un astfel de recipient se pare că un ou normal nu poate fi băgat decât prin metoda prezentată de acest bărbat.

Acum că ne-am convins cum stă treaba cu oul băgat într-o sticlă haideți să vedem câteva lucruri interesante despre ouă pe care probabil mulți dintre dumneavoastră nu le cunoșteau până acum. Spre exemplu știați că ouăle ajută la dezvoltarea creierului? Gălbenușurile acestora sunt o sursă extrem de importantă de vitamine care ajută la funcționarea neurologică în condiții optime astfel că o mămică însărcinată poate ajuta dezvoltarea crerierului bebelusului printr-un consume de ouă moderat.

Toți ne punem de multe ori problema de prospețimea oului pe care îl consumăm dar printr-un singur truc aflăm dacă acesta este proaspăt sau nu. Ouăle care sunt proaspete se curăță mai greu de coajă atunci când sunt fierte față de alte ouă mai vechi. Tot pentru a afla prospețimea lui îl poți pune în două cești de apă și două lingurițe de sare. Dacă oul se ridică la suprafața acestui amestec atunci nu ar mai trebui să-l consumi. Cel proaspăt va sta sub amestecul acesta.

Membrana ce înconjoară albușul este excelentă pentru a fi utilizată ca mască pentru ochi. Această pieliță fină trebuie aplicată sub ochi. După ce se va usca și vei clăti zona respectivă vei simți mai proaspătă zona ochilor.

No comments:

Post a Comment