Saturday, January 16, 2016

O Româncă Cerșește Ziua Amiaza-Mare În New York - Dar Stai Să Vezi Ce Face Noaptea !

Românii plecați în străinătate sunt destul de apreciați în locurile unde se duc să muncească pentru a-și asigura un trai mai bun decât cel din țară. Dar nu toți compatrioții noștri sunt hotărâți să facă tot ce le stă în putință să câștige prin mijloace corecte banu în afara granițelor țării. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea povestea unei românce care nu ne face cinste sub nici o formă.

Un post de televiziune din Statele Unite ale Americii a realizat câteva investigații jurnalistice despre persoanele care cerșesc în marea metropolă americană, New York pe una dintre cele mai cunoscute artere ale acesteia 5th Avenue. Locul acesta este binecunoscut pentru persoanele foarte bogate și foarte influente care îl populează zi de zi.

Un cerșetor care se așează la coluțurile imobilelor acestei străzi are șanse să strângă o mică avere dacă reușește să reziste în această zonă. Este cazul și unei românce care îmbărcată sărăcăcios cerșește zi de zi pe această arteră cunoscută. După descoperirea jurnaliștilor se pare că acesteia îi merge foarte bine aici și la sfârșitul zile aceștia au parte de o mare surpriză.

”Cerșetoarea” își termină programul de muncă și ea se îndreaptă spre stupefacția tuturor către mașina personală și se schimbă de hainele murdare și rupte pentru a-și continua viața de după cerșetorie în care este femeie obișnuită și pe care când o vezi nici prin gând nu-ți trece ce ocupație are.

No comments:

Post a Comment