Sunday, January 24, 2016

Râdeau De El Când L-au Văzut Că Face Flotări - Dar Stai Să Vezi LECȚIE Ce Le Dă Moșulică !!!

Multă lume atunci când aude de o persoană în vârstă gândește că aceasta stă la pensie și pur și simplu nu mai poate să facă nimic ci doar să își trăiască bătrânețea fără efort. Ei bine așa au crezut și acești tineri pe care îi veți vedea în iamginile din videoclipul de mai jos când l-au văzut pe moșulică asta, dar la sfârșit au primit o lecție adevărată de la el despre viață.

Întrunirea la care participau toți aceștia era în memoria soldaților uciși în al doilea război mondial în localitatea Dnipropetrovsk din Ucraina. Organizatorii au hotărât ca un omagiu adus acestora participanții care doresc să facă flotări. La locul unde trebuia să se desfășoare această acțiune s-a prezentat pe lângă o mulțime de tineri și un bătrânel îmbrăcat în uniformă de militar.

La început când l-au văzut acești băieți tineri au început să zâmbească dar bătrânelul nostru nu a schițat nici un gest și s-a pus pe făcut flotări alături de ei. Deși mult mai în vârstă decât aceștia el a făcut flotări mult mai multe decât se aștepta cineva. Ba mai mult cei tineri obosiseră și el încă făcea flotări.

Acest bătrânel de 77 de ani este un exemplu adevărat pentru cei din jur că nu există limită de vârstă atunci când îți propui să faci ceva și că ține doar de tine să faci ceea ce îți dorești. Jos pălăria pentru un asemenea om merită tot respectul nostru pentru că a fost în stare să facă așa ceva la o vârstă atât de înaintată.

No comments:

Post a Comment