Sunday, January 24, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! Ce se întâmplă când le dai LAXATIVE unor PORUMBEI !!!

Tinerii din zilele noastre au preocupări din ce în ce mai ciudate probabil de aceea multora dintre ei le vin idei care mai de care mai năstrușnice și atunci când le pun în practică este imposibil să nu râzi cu lacrimi sau să fii lăsat pur și simplu cu gura căscată. În imaginile din videoclipul de mai jos vă veți convinge că ceea ce am spus este adevărat.

Unui grup de câțiva tineri aflați la malul mării le-a venit o idee năstrușnică și pe care alții nu s-au gândit probabil să o pună în practică până acum. Văzând forfota de oameni din jurul lor aceștia s-au gândit să facă o farsă generală fără ca nimeni să bănuiască măcar cine este autorul sau de ce se întâmplă ceea ce se întâmplă.

Aceștia au umplu câteva cutii cu mâncare pentru pescărușii și porumbeii aflați pe plajă și le-au răsturnat într-o zonă nisipoasă. Bineînțeles că păsările înfometate după atâta zbor nu au stat pe gânduri și s-au înfipt direct în mâncarea împrăștiată. Ceea ce nu știa nimeni este că mâncarea era ametecată cu laxativ iar urmările aveau să fie total neașteptate după cum veți vedea.

Din ceruri s-a pornit parcă o ploaie cu ce lăsau pescărușii în urmă determinându-i pe toți turiștii să fugă și să se ascundă sub umbrelele teraselor aflate la marginea plajei. Vă dau cuvântul de onoare că nu am mai râs așa de multă vreme iar dacă vreți să râdă și prietenii voștri distribuiți mai departe acest videoclip pe rețelele de socializare.

No comments:

Post a Comment