Saturday, January 16, 2016

RÂZI CU LACRIMI !!! Cea Mai AMUZANTĂ Reclamă La Dacia Logan !!!

Încă de la apariția ei în anul 2004 Dacia Logan a fost printre cele mai controversate produse de pe piața auto din întreaga lume. Mașina de 5000 de euro așa cum a fost ea numită inițial a ajuns să coste mult mai mult de atât, dar între timp a fost produs un model de bază care să ajungă în jurul acestei valori. Acest model venea cu dotări minime iar asta a atras critici la nivel internațional în ceea ce privește marca Dacia.

Printre elementele de care nu dispunea această variantă de bază erau servodirecția, airbag-ul pentru pasagerul din dreapta, geamuri electrice și multe alte astfel că în principal cei din vest au lansat o grămadă de glume pe seama Loganului. Cu toate acestea veți vedea astăzi o reclamă gândită de nemți dar care a fost filmată în Maroc.

SE știe că Marocul este o țară în care vânzările Daciei Logan au fost întotdeauna ridicate încă de la pătrundrea ei pe piața autoturismelor din această țară, pentru ca ulterior aici să se înființeze și o fabrică în care să fie fabricat modelul Logan. Pe seama lipsei senzorilor de parcare și a alarmei în dotările standard a fost așadar făcută această reclamă.

După cum puteți vedea în imagini șoferul unui Logan vrea să facă o parcare laterală iar în locul senzorului de parcare este folosit un om de pe stradă care îl îndrumă. Interesant este ce zice acest bărbat în limba lui pentru că în limba română aceste cuvinte sună extrem de amuzant.

2 comments:

  1. sincer ... mare idiotenie de blog !
    Succes in continuare ... sau mai bine nu !

    ReplyDelete
  2. mamaaa!!!! ce am mai ras!!! cu lacrimi !

    ReplyDelete