Sunday, January 17, 2016

RECORD MONDIAL: A Făcut 15 Numere De Magie În Doar 5 Minute ! Și Ce Numere !!!

Spectacolele de iluzionism au rămas unele dintre cele mai apreciate forme de divertisment la nivelul întregii lumi chiar dacă tehnologia a avansat și iluzioniștii trebuie să vină mereu cu ceva nou asta pentru că accesul la internet a făcut ca mulți dintre amatorii de spectacole de magie să se intereseze și să afle și cum sunt realizate aceste numere extrem de interesante. Pregătiți-vă să vedeți în imaginile din videoclipul de mai jos cinci minute de magie în adevăratul sens al cuvântului.

Creatorul acestui moment se numește Hans Klok și prin aceste numere înlănțuite de-a lungul a doar 5 minute a reușit să stabilească recordul mondial în domeniu. Acesta este de origine olandeză fiind născut într-un orășel Purmerend, Olanda. Dar recunoașterea sa mondială s-a făcut atât în Europa cât și peste ocean în Statele Unite ale Americii.

Acesta a descoperit pasiunea pentru magie la o vârstă destul de fragedă mai precis la vârsta de 10 ani atunci când a primit un cadou special și anume un set de magie. Acesta l-a fascinat într-atât de mult încât și-a dorit să afle din ce în ce mai multe dintre enigmele iluzionismului și astfel a ajuns ceea ce este azi în ani de muncă continuă în domeniu.

Vă invit astfel să urmăriți cele cinci minute de magie care au intrat în istorie. Hans Klok a devenit astfel cel mai rapid magician din lume iar reprezentațiile sale vor face deliciul publicului și de acum încolo atât în spectacole pe scenă cât și în show-uri de televiziune.

No comments:

Post a Comment