Wednesday, January 20, 2016

Rusul Asta A Inventat Cel Mai Mare Motor Radial - Fii ATENT Ce Se Întâmplă Când Îl Pune În Mișcare !!!

Știu ce o să ziceți ! E plin internetul de invenții iar pe cele mai interesante dintre ele le-ați văzut și dumneavoastră. Ei bine nu vă contrazic dar dacă veți acorda câteva secunde pentru vizionarea imaginilor din videoclipul de mai jos veți înțelege că rusul asta a făcut una dintre cele mai tari invenții.

Acest proiect a fost prezentat într-o adunare internațională a inginerilor care se desfășoară an de an într-un orășel din Germania. Aici se strâng ingineri din toată lumea dar multora dintre ei li se potrivește titulatura de inventator asta pentru că de fiecare dată doresc să vină cu ceva nou în ”mașinăriile” pe care le prezintă publicului larg.

Un bărbat din Rusia pasionat de mecanică evident a venit cu unul dintre cele mai superbe motoare pe care le-ați văzut vreodată. Acest tip de motor radial este unic și vă veți da seama de acest lucru imediat cum îl pune în mișcare. Deși la început pare un vechi motor prăfuit datorită faptului că face un zgomot specific precum și un fum dens dar în momentul când intră în mișcarea normală atunci zgomotul produs de el este o simfonie pentru orice priceput în ale motoarelor.

Chiar și organizatorii locali au apreciat invenția rusului chiar dacă se știe rivalitatea care există între cele două popoare iată că atunci când este vorba de lucruri extraordinare aceasta dispare și se instaurează o atmosferă a fair-play-ului. Dacă ai fost impresionat și tu de acest videoclip nu ezita să îl distribui și prietenilor tăi pentru a vedea și ei această invenție absolut minunată.

No comments:

Post a Comment