Sunday, January 24, 2016

ȘI-a TUNAT Tractorul Și Acum A Ajuns Vedetă Pe Internet !!! Fii ATENT Aici !!!

Un tânăr din județul Brăila a ajuns vedetă pe internet cu ”mașina” lui. Dacă în capitala mai nou băieții se întrec în bolizi de sute de mii de euro pentru a lua ochii domnișoarelor și nu numai George, brăileanul nostru se mândrește cu ”bijuteria” lui în care a investit câteva sute de lei bune. Dar pentru a vă convinge vă invit să urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos.

Nu și-a dorit să conducă un Porsche, Mercedes sau Bmw ci și-a dorit să conducă Tractorul său vechi ”modificat”. Pentru aceasta acest tânăr brăilean a pus cele câteva sute de lei agonisite la bătaie și și-a procurat materialele necesare pentru ”tunning-ul” tractorului. Inventivitatea lui te va lăsa cu gura căscată la propriu pentru că nici prin gând nu îți trecea să faci așa ceva unui tractor vechi de câteva zeci de ani.

Geo Universalu cum se intitulează el pe o rețea de socializare precizează cu tractorul lui nu este doar ”o piesă de muzeu” cum ar zice unii și că aceasta are o valoare sentimentală incontestabilă astfel că a trebuit să facă ceva să scoată în evidență mașina pe care o are în proprietate. Pe lângă caroseria diferită pe care făcut-o singur în curtea casei și becurile cu ”efecte” pe care le-a implantat mașinii acesta i-a mai puschiar și un girofar.

Chiar dacă nu și-a modificat tractorul pentru acest lucru, brăileanul nostru știe că poate să agațe orice fată din sat cu acest ”bolid” care rămâne în continuare extrem de util și la muncile câmpului în ciuda transformărilor estetice pe care le-a primit.

No comments:

Post a Comment