Saturday, January 30, 2016

Șmecher Cu SUV Vrea Să Depășească Coloana De Mașini Prin Dreapta - Stai Să Vezi Ce Pățește !!!

Unul dintre lucrurile cele mai urâte care se pot întâmpla în trafic este lipsa de respecta a unor conducători auto față de ceilalți participanți la trafic. Lucrul acesta este destul de des întâlnit pentru că mulți nu au răbdare să aștepte într-o coloană de mașini sau spre exemplu se cred mai presus decât lege și că lor totul li se cuvinte atunci când se află pe drumurile publice.

Când te comporți la modul acesta extrem de neplăcut atunci trebuie să te aștepți că vorba ”după faptă și răsplată” se va întoarce împotriva ta. Un asemenea exemplu veți urmări în imaginile din videoclipul de mai jos. Un șofer care s-a crezut mai ”șmecher” decât ceilalți care așteptau liniștiți în coloană pentru ca drumul să fie deblocat a reușit să simtă pe propria piele pedeapsa ”divină”.

Șoferul unui autoturism Mazda 4x4 a crezut că va scăpa de așteptare dacă se va lua după alți șoferi nepoliticoși și va depăși prin dreapta coloana de mașini staționate în urma unui accident petrecut. Dar la un moment dat un alt șofer i-a blocat calea de trecere și vrând cu tot dinadinsul să ajungă mai în față a încercat să treacă de el cu o roată prin șanț. Nu s-a așteptat însă ca acesta să îi joace vreo festă astfel că a ajuns în câteva sedcunde direct în el fără posibilitatea de a mai ieși de unul singur de acolo.

Pedeapsa aceasta a fost binemeritată dacă stăm să ne gândim că ceilalți au avut bunul simț să aștepte în coloană deși poate și ei se grăbeau. Dar acesta nu a înțeles un lucru că atunci când te afli la volan pot exista și evenimente neprevăzute care îți vor prelungi timpul de ședere în trafic cum a fost și cel din cazul de față.

No comments:

Post a Comment