Tuesday, January 26, 2016

Șofer Nervos Îi Arată Gesturi ”Nepotrivite” Băbuței De La Volan - Stai Să Vezi Pedeapsa Divină !!!

Dacă te-ai întrebat vreodată dacă există dreptate în lumea în care trăim vei vedea în imaginile din videoclipul de mai jos că există. Și numele acesteia este ”pedeapsa Divină” pe care și acest needucat o primește cu vârf și îndesat pentru gestul pe care l-a făcut deși șoferița în vârstă nu îi făcuse pur și simplu nimic.

Nu v-ați săturat de acei șoferi grăbiți care nu știu altceva decât să claxoneze sau să dea flash-uri ca să vă dați la o parte? Ei bine acest caz este unul asemănător cu un singur aspect. Bătrânica ce își conducea regulamentar mașina nu a vrut să se de adin fața acestui ”disperat” și a continuat să meargă cu viteza legală respectând legile care se aplicau pe acel tronson de drum.

Se pare că acest lucru nu a fost pe placul șmecherului care conducea camioneta iar acesta a depășit-o pe bătrână prin dreapta și a început să meargă paralel cu aceasta. Imediat a scos mâna pe geam și a început să facă gesturi urâte la adresa băbuței care pur și simplu nu avea nici o vină. Dar veți vedea că în câteva secunde își va primi pedeapsa de la Dumnezeu atât de dureroasă.

Șmecherașul și camioneta lui au derapat și s-au trezit în afara părții carosabile. Iată de ce trebuie să ne comportăm civilizat la volanul mașinii pe care o conduce, pentru că pur și simplu nici un gest urât nu va rămâne ”nepedepsit” dacă nu pe moment ”răsplata” va fi primită în viitorul apropiat atunci când îți este lumea mai dragă.

No comments:

Post a Comment