Saturday, January 23, 2016

Șoferu cu Volkswagen Beetle A Vrut Să Depășească Prin Dreapta Coloana - DAR A REGRETAT INSTANT !!!

Aceste imagini stau ca dovadă pentru orice șofer că atunci când te grăbești la volan s-ar putea să pățești lucruri destul de neplăcute. În cazul bărbatului care conduce mașina ce apare în imaginile din videoclipul de mai jos lecția primită din partea divinității este una extrem de dureroasă și cu consecințe grave.

Imaginile au fost surprinse de un șofer care se deplasa regulamentar pe autostradă. În față era un tir aflat pe banda a doua iar dintr-o dată din partea dreaptă apare un șofer cu un Volkswagen Beetle foarte grăbit care vrea să depășească toată coloana pe acceași parte. Dar din păcate pentru el aventura automobilistică de a le face manevra celorlalți nu a mers până la sfârșit.

În timp ce tirul se retrăgea banda întâi șoferul Volkswagen-ului s-a speriat probabil foarte tare și din panica a părăsit partea carosabilă ajungând pe câmp unde mai apoi s-a oprit definitiv în trunchiul unui copac. Trebuie să fi fost dureros pentru el să își vadă mașina cea nouă în asemenea hal, dar în același timp o astfel de întâmplare îi va fi învățare de minte pentru toată viața.

Întâmplarea trebuie să dea de gândit celor care se aventurează în astfel de situații, este de preferat să ai răbdare decât să pățești ceea ce a pățit acest șofer grăbit al Volkswagen-ului. Într-un final lucrul cel mai important este să ajungi în siguranță la destinație nu neapărat într-un timp util.

No comments:

Post a Comment