Saturday, January 23, 2016

Șoferul Cu GOLF Modificat Îi Dă RUȘINE La Ferrari 458 !!!

Se spune că bărbații adevărați sunt pasionați de mașini puternice și femei frumoase. Despre a doua parte nu putem să zicem nimic însă dacă este vorba de mașini atunci trebuie neapărat să vedeți imaginile din videoclipul de mai jos o să vă dea peste cap orice umbră de realitate.

Când vorbești de mașini puternice te gândești bineînțeles la mărcile de top de pe piața internațională. Ce poate să fie mai puternic și mai rapid decât un Ferrari 458 sau un Lamborghini Aventador ? Mulți ar spune nimic, dar chiar și așa probabil un Mercedes-Benz sau un BMW modificat să poată să țină măcar pasul cu acești bolizi în adevăratul sens al cuvântului.

Ei bine ia fii tu atent la șoferul asta cu Volkswagen Golf VI R36 cum pur și simplu dă de pământu cu un Ferrari 458 Speciale. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca dintr-o liniuță un autoturism Volkswagen să treacă de un titan al acestor curse dar iată că realitatea mai poate fi dată peste cap în zilele noastre și că legenda lui ”David și Goliat” se aplică și în cazul acesta sau cum ar spune românul ”buturuga mică a răsturnat carul mare”.

Așadar poate fetele apreciază un Ferrari dar băieții cunoscători vor aprecia de acum încolo mai mult decât acesta un Golf VI R36 de 700 de cai putere ca pe o bijuterie extrem de prețioasă. Voi ce credeți este Golful acesta modificat cea mai bună mașină pentru liniuțe, dat fiind faptul că și în alte dueluri cu Lamborghini și Mercedes-Benz CL 63 AMG și-a surclasat pur și simplu adversarii?

No comments:

Post a Comment