Friday, January 29, 2016

Tu Cum Ai Reacționa Dacă Ai Păți AȘA CEVA ?

Să mergi pe stradă și să te holbezi la lume pare un joc periculos mai ales în România dar acești băieți se pare că au destul sânge în instalație să se ducă până și la jandarmi să facă acest gest. Personal am crezut că își vor încasa câteva cuvinte mai dure sau chiar bătaie dar la final s-a dovedit o farsă reușită. Dacă vreți să râdeți și voi atunci urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos

Farsele în România sunt abia la început spre deosebire de celelalte țări din vest unde sunt dezvoltate adevărate industrii de astfel de activități. Spre exemplu în Statele Unite ale Americii există canale de Youtube care au urmăritori zilnici cât au posturile noastre TV în România. Așadar nivelul la care s-a ajuns și tinde să se ajungă este unul absolut impresionant.

În funcție de zonele geografice tiparul farselor este destul de diferit. Dacă în Statele Unite prind cele care au caracterul unor experimente sociale ei bine în Asia sunt preferate cele care aparent nu au nici o noimă sau cu tentă ușor indecentă. La noi în România nu s-a dezvoltat încă un tipic al farselor dar cei care lucrează într-un asemenea ”domeniu” încearcă să preia din tiparele internaționale.

Cei de la Evil Duck Jokes au activat pe piața românească câțiva ani pentru ca mai apoi fiecare să se reprofileze. Spre deosebire de ei ”comicul” Mircea Bravo a rămas pe poziții și și-a dezvoltat canalul de Youtube ajungând unul dintre ”video bloggeri” importanți de la noi.

No comments:

Post a Comment