Tuesday, January 26, 2016

Un Bărbat Îmbrăcat Ca Charlie Chaplin Intră Pe Scenă - Dar Ce Face După I-a Lăsat Pe Toți Cu GURA CĂSCATĂ !!!

Ne-am obișnuit ca săptămână de săptămână să vizionăm cel puțin un episod din cadrul unui concurs de talente fie că vorbim despre ”Vocea României”, ”X Factor” sau ”Românii Au Talent”. În imaginile din videoclipul de mai jos veți vedea ce s-a întâmplat la o astfel de emisiune în Statele Unite Ale Americii, vă recomand să urmăriți tot videoclipul până la final pentru că nici nu știți ce pierdeți.

Un bărbat cu un nume destul de ciudat pentru Statele Unite ale Americii a venit la preselecția unui concurs de talente îmbrăcat într-un costum negru și cu o pălărie pe cap. Acesta semăna izbitor cu Charlie Chaplin, ba mai mult când juriul a remarcat acest lucru el a ținut să precizeze că celebrul actor al filmului mut este de fapt idolul său în viață.

Dar când toți se așteptau la un spectacol asemănător cu filmele lui Chaplin stai să vezi ce face acesta cu scara pe care o cărase cu el până pe scenă. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca bărbatul acesta parcă ușor stângaci în mișcări să aibă asemenea abilități de cățărare și nu numai. Reprezentația lui a fost într-adevăr un show total.

Dovada cea mai bună este aprecierea pe care juriul i-a adus-o și nu în ultimul rând uralele publicului care a rămas pur și simplu cu gura căscată când au văzut cât de bun poate să fie. Dacă v-a plăcut și vouă numărul reușit de Uzeyer Novruzov pe numele lui adevărat atunci nu uitați să distribuiți mai departe și prietenilor voștri aceste imagini pentru a se bucura și ei de spectacolul acesta minunat.

No comments:

Post a Comment