Saturday, January 23, 2016

VIDEO: Dacă Îți Place FOTBALUL ! Atunci O Să IUBEȘTI Faza Asta !

Fotbalul este sportul care în ultimii ani a devenit un fenomen atât din punct de vedere financiar dar mai ales mediatic. Numărul pasionaților acestui sport la nivel mondial este în continuă creștere și acest lucru se reflectă și în sumele record care se primesc pe difuzarea competițiilor la cel mai înalt nivel.

Deși de-a lungul timpului a fost extrem de multe situații controversate precum golul cu mâna a lui Maradona la Campionatul Mondial sau golul Franței în urma unui henț al lui Henry care i-a adus calificarea în preliminarii aceste cazuri sunt umbrite de situații precum veți vedea și în imaginile din videoclipul de mai jos care ne redau speranța în spiritul ce trebuie cu adevărat să primeze pe un teren de fotbal.

În cadrul unui meci din campionatul Germaniei s-a petrecut o fază destul de ciudată într-unul din careurile de joc. Un jucător aflat în atac a scăpat singur cu mingea dar a căzut secerat în mijlocul careului arbitrul dictând pe loc lovitură de la 11 metri. În momentul când jucătorul aflat la pământ s-a ridicat de jos l-a atenționat pe acesta că nu a fost nici vorbă de așa ceva astfel că totul s-a reluat cu o minge de arbitru de la locul cu pricina.

Un asemenea gest a stârnit admirația adversarilor care la o fază controversată au recunoscut și ei că nu a fost corner. Astfel de gesturi fair-play ar trebui văzute mai des pe terenurile de sport indiferent de ce disciplină este practicată asta pentru că numai așa se va ajunge și la performanță din partea practicanților.

No comments:

Post a Comment