Sunday, June 19, 2016

4 Invenții Utile Pentru Orice LACĂT !!!

În ultimele zile pe internet face furori un videoclip ce reunește patru metode foarte interesante de a deschide orice lacăt obișnuit. Acesta a strâns în doar cinci zile peste 8,5 milioane de vizualizări și se anunță ca fiind probabil cel mai viral videoclip al lunii iunie în întreaga lume. Acum aveți ocazia să îl vizionați și voi în cele ce urmează și să lăsați o impresie despre metodele pe care le-ați putut descoperi.

Prima metodă este una destul de interesantă având în vedere că tot ce ai nevoie este o bucățică de tablă și un patent. După ce i-ai dat o formă destul de redusă acelei table încât să pătrundă în orificiul unde se blochează lacătul, trebuie doar să forțezi intrarea acesteia cât mai jos iar la un moment dat vei observa că se va deschide singur.

A doua metodă este de fapt foarte utilă în a îți crea o cheie de rezervă fără să mai mergi la într-un loc specializat unde ai putea plăti o grămadă de bani pentru o astfel de copie. Așadar tot ce trebuie este să încălzești cheia normală care aparține lacătului sau încuietorii, iar după ce ai luat forma ei cu o bucată de scotch, o vei lipi pe aceasta din urmă pe o bucată de tablă și o vei decupa după bunul plac pentru a obține acea copie fidelă de care ai nevoie atunci când o rătăcești pe cealaltă.

A treia invenție este una utilă când vrei să te închizi în cameră și să nu fii deranjat. Poți tăia o furculiță exact cum vei vedea în imagini și îți vei crea propriul tău sistem de blocat ușile interioare ale casei tale.

Ultima parte îți va arăta ceva ce probabil ai mai văzut și într-un articol precedent. Cum se poate deschide orice lacăt obișnuit cu ajutorul a două chei fixe de mărimi apropiate. Trebuie precizat că toate aceste invenții sunt pentru propriile încuietori și pentru lucrurile personale nicidecum pentru cele ale oamenilor din jurul vostru care nu vă aparțin.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment