Saturday, October 1, 2016

A Rămas Fără Frâne La Camion Pe Serpentine, Dar Stai Să VEZI Ce Se Întâmplă În CONTINUARE !

Dacă ești șofer și ai avut vreodată vreun incident nefericit în trafic te invit să vizionezi imaginile din videoclipul de mai jos. Ceea ce se întâmplă pe serpentinele astea, este coșmarul oricărui șofer. Imaginează-ți cum ar fi ca un camion de câteva tone să se îndrepte cu viteză spre tine și mai mult decât atât frânele să nu îi funcționeze? Pare scenariu de film de la Hollywood, dar așa ceva chiar s-a întâmplat în realitate.

Un turist aflat cu mașina pe serpentinele periculoase a filmat întreaga scenă cu telefonul mobil, iar la câteva ore de la publicarea pe internet, imaginile au devenit virale fiind urmărite de milioane de oameni. Așadar scenariul l-am conturat în câteva cuvinte mai înainte, dar cel mai important moment este finalul, cum s-a sfârșit toată această întâmplare de-a dreptul nefericită am putea spune fără nici o reținere.

Nu s-a sfârșit în nici un caz bine, nici nu avea cum pentru că un vehicul cu un asemenea gabarit nu poate fi oprit asa pur și simplu chiar dacă șoferul s-a comportat ca un erou și a vrut să limiteze pagubele și chiar producerea de victime. Astfel că a ales varianta de a încetini vehiculul prin șanțul de pe marginea serpentinelor. Fără succes însă această manevră extrem de riscantă care putea să îl proiecteze necontrolat în orice loc.

Oprirea a avut loc în remorca altui camion care se afla în urcare pe acel drum. Chiar dacă pagubele materiale au fost importante, cel mai bun lucru care s-a putut întâmpla a fost evitara rănirii oamenilor care se aflau și ei în urcare în mașinile lor de dimensiuni mici care nu s-ar fi putut pune niciodată cu un asemenea mastodont mai ales aflat la o viteză amețitoare datorată lipsei funcționării frânelor.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment