Saturday, October 8, 2016

Cel Mai RAPID Pit Stop Din Istorie ! Nici Nu Îți Dai Seama Când Se Oprește Mașina !

Chiar dacă în ultimii ani sporturile cu motor au intrat parcă într-un con de umbră și mediatizarea lor nu mai este ce a fost la mijlocul anilor 90, competiția regină rămâne Formula 1. Această competiție ne-a oferit de-a lungul timpului momente antologice, iar în cele ce urmează veți vedea încă unul care a intrat direct în istorie. Urmăriți imaginile din videoclipul de mai jos și convingeți-vă singuri de măiestria acestui sport care nu presupune cum ar crede mulți doar deținerea unei mașini puternice în portofoliul unei echipe de Formula 1 ci la fel ca peste tot de oameni extrem de competenți.

Pentru a avea cele mai bune rezultate pe pista de concurs trebuie ca în spate munca celor de la boxe să se completezecu măiestria pilotului. Așadar bătălia cu secundele se duce și într-o banală oprire pentru a schimba pneurile unde orice fracțiune de secundă contează mai mult decât te-ai aștepta. Probabil asta au înțeles cel mai bine mecanicii din aceste imagini care au reușit ceva cu adevărat magnific, cel mai rapid schimb de pneuri care s-a văzut vreodată într-o competiție de formula 1.

Pentru mulți dintre noi să schimbi patru pneuri într-un timp atât de scurt pare o muncă imposibilă dar iată că în competiția regină de automobilism totul este posibil. Câte trei oameni se ocupă de fiecare roată dar aceștia doisprezece sunt ajutați de încă doi mecanici care ridică monopostul pe cricuri din față și din spate astfel că o sincronizare perfectă între atâția oameni este de multe ori partea imposibilă a schimbului de pneuri. Ba mai mult există și un al cincisprezecelea om care îi comunică șoferului când poate pleca.

De multe ori pot exista și incidente în timpul opririi la boxe, și de acest tip de probleme nu a fost scutit nici fostul mare campion mondial Michael Schumacher. În timpul unei astfel de opriri acesta nu a apreciat distanța față de omul care stătea cu cricul în față și l-a izbit violent pe acesta. Pe lângă vătămarea fizică a mecanicului, timpul pierdut de Schumacher la boxe l-a pus într-o situație dificilă pentru tot restul cursei.

Sursa: Youtube.com

1 comment:

  1. How to make money with a sports betting exchange
    The easiest way to make money online with an 카지노 exchange platform is to have some of งานออนไลน์ the best software and tools for making money from sports 인카지노 betting.

    ReplyDelete