Tuesday, October 4, 2016

METODA Asta M-a Dat Pe SPATE !!! Cum să filetezi un PEȘTE ca un PROFESIONIST !

Peștele este extrem de apreciat la nivel mondial și este recomandat spre consum sub diferite forme de majoritatea specialiștilor atât pentru buna funcționare a organismului dar și pentru plăcerea culinară. În cele ce urmează veți vedea cum se filetează orice tip de pește ca un profesionist doar în câteva minute. Aștept comentariile voastre în secțiunea de mai jos dacă cunoașteți și alte metode mai bune de pus în practică.

Peștele a constituit bază în hrana oamenilor încă din cele mai vechi timpuri, dacă stăm să ne gândim adevărul istoric este că printre primele îndeletniciri cu care s-au preocupat oamenii este pescuitul. Așadar nu avem cum să nu recunoaștem rolul esențial pe care peștele l-a avut chiar în evoluția speciei noastre pe Pământ. Din păcate în zilele noastre regularitatea cu care populația consumă preparate din pește este din ce în ce mai scăzută.

Acest lucru îngrijorător se datorează în primul rând apariției alternativelor rapide la mâncărurile tradiționale. Oamenii sunt în continuă mișcare și preferă să nu mai gătească sau să meargă la un restaurant pentru o porție sănătoasă de pește ci să-și ia ceva de la Fast-food-ul din colț sau să comande la birou o mâncare ce poate fi devorată în doar câteva minute fără prea multă bătaie de cap.

Dacă te numeri și tu printre cei pe care i-am descris mai sus atunci poate ar fi mai bine să te gândești ce este sănătos pentru orgănismul tău cu adevărat și să te îndrepți spre preparate care nu au fost făcute doar să îți ofere plăcere doar papilelor gustative, ci întregului corp sănătății generale a acestuia.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment