Monday, October 10, 2016

Noul Tip De Limitatoare De Viteză Este CIUDAT Și Enervant, Dar Nici Nu Știi Când Îți Poate SALVA VIAȚA !

Dacă ești șofer, mai ales în România, atunci cu siguranță nu îndrăgești limitatoarele de viteză. Acestea parcă sunt făcut mai mult să încurce traficul de multe ori și unele dintre ele sunt atât de abrupte încât te doare sufletul când treci cu roțile mașinii personale peste ele. Ei bine în Statele Unite ale Americii au fost montate pe șosele un alt fel de limitatoare de viteză. Sunt convins că te va încânta și pe tine această idee, dar din păcate nu cred că vom vedea așa ceva în viitorul apropiat la noi în țară.

Așadar aceste limitatoare sunt mai degrabă niște striații în asfalt care te vor încânta la tot pasul dacă circuli cu mașina în limitele legale de viteză. Gândește-te că această șosea ”cântătoare” te poate salva și de producerea unui accidente pentru că atâta timp cât auzi muzica și mașina vibrează de la striațiile din șosea nu ai nici o șansă să adormi la volan indiferent de cât de obosit ai fi.

Știu că mulți dintre voi vor spune că nu avem nevoie de așa ceva din moment ce la noi nu suntem în stare să avem niște drumuri decente și să nu mai stăm aproape o zi pe șosele atunci când vrem să ne deplasăm de la București la Timișoara spre exemplu. Totuși dacă exista mai mult responsabilitate din partea celor responsabili de aceste lucruri sunt convins că puteam să emitem și noi pretenții ba chiar să inovăm în acest domeniu.

Dacă ți-a plăcut cum arată șoseaua care cântă atunci distribuie videoclipul și prietenilor tăi pe rețelele de socializare. Poate vor ajunge și la cei ce ne guvernează și se vor gândi că bătaia de joc nu mai trebuie să continue și că avem nevoie măcar de drumuri decente dacă nu duse la următorul nivel precum sunt acestea din Statele Unite ale Americii.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment