Tuesday, October 4, 2016

Noul TRACTOR Românesc Construit La Reghin Se Bate Cu Orice MODEL De TOP Din Străinătate !

Iată că a venit momentul să-și înghită vorbele toți cei care spuneau cu atâta adroare că la noi în țară nu se mai produce nimic sau sunt produse lucruri de proastă calitate necompetitive pe piața internațională. Prezentarea din imaginile de mai jos este grăitoare în acest sens și vă voi lăsa să o descoperiți singuri și mai mult decât atât la final să vă dați cu părerea la ceea ce ați văzut.

Așadar IRUM SA Reghin este societatea care fabrică tractoare competitive la nivel internațional pentru diferite tipuri de munci agricole. În cele ce urmează veți putea să vedeți ultima ”bijuterie” scoasă de cei din Reghin, un utilaj care a fost făcut special pentru export și care se bucură deja de foarte multe solicitări din țări precum Franța, Austria, Elveția, Germania, Belgia, Olanda, etc.

Acest nou model este destinat activităților forestiere și lucrul acesta ți-l poți da seama după cleștele de dimensiuni considerabile cu care este echipat în partea din spate și care face manevrarea buștenilor în cele mai sigure condiții chiar la înălțimi considerabile față de sol. Această manevrabilitate este utilă mai ales în zonele forestiere unde există viraje strânse și alte obstacole naturale.

Echipajul este dotat la bord cu aparatură și sisteme de siguranță de ultimă oră făcându-l astfel un competitor serios în fața celor mai cunoscute mărci existente la nivel mondial. Să sperăm că acesta nu va rămâne singurul domeniu unde am început să fim aliniați și să concurăm cu cei mai buni din lume și că vor mai exista de acum înainte și alte zone în care ne vom face cunscuți.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment