Sunday, October 9, 2016

Oare ce a fost în mintea ei când a traversat strada fără să se asigure ?

Am semnalat în ultima vreme o mulțime de încălcări ale legii circulației de către șoferii neatenți sau teribiliști, dar în cele ce urmează veți vedea că nu întotdeauna aceștia sunt de vină și că pietonii de multe ori ajung să îi pună în situații cu adevărat dificile fără să aibă ei vreo vină. Urmăriți cu atenție imaginile din videoclipul de mai jos și spuneți voi dacă nu ar trebui introduse sancțiuni și pentru astfel de pietoni neatenți care îți pot aduce probleme pe cap fără să vrei.

În primul rând camera video montată pentru supravegherea traficului ar trebui să se introducă și la nou obligatoriu pentru că nu ar mai exista cazuri în care adevărul să fie interpretat după bunul plac al oamenilor legii. În această speță camera și-a făcut datoria și dacă s-ar fi întâmplat o tragedie atunci dovada era foarte clară că șoferul nu a avut nici o vină mai ales că se și vede că circula cu viteza regulamentară pe acea porțiune de drum.

Acum să revenim la problema în cauză și anume traversarea neregulamentară a acestei fete care mai mult decât atât s-a hotărât să treacă fără nici măcar să se asigure din partea stângă dacă vine vreun autovehicul. Este inadmisibil așa ceva și o spun cu toată responsabilitatea unui om care și la trecerea de pietoni se asigură de două ori înainte să treacă pentru că cine știe cum dai de un teribilist nu-i așa?

Pentru ca numărul accidentelor să se reducă și pentru a nu exista situații tragice ar trebui să existe mai multă responsabilitate și din partea conducătorilor auto, dar mai ales din partea pietonilor care de multe ori își poartă vina traversând prin locuri nepermise spre exemplu cu căști în urechi și fără să se asigure măcar vizual. Dacă vrei și tu ca asemenea cazuri să fie evitate pe viitor distribuie mai departe videoclipul prietenilor tăi și poate vor învăța cu toți o lecție extrem de prețioasă cum să ai grijă de viața ta.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment