Wednesday, October 5, 2016

PIXEL - Noul Smartphone De La Google Promite Lucruri Inimaginabile Pentru Iubitorii De Astfel De Device-uri !

Despre piața de smartphone-uri nu cred că ar mai fi prea multe cuvinte de spus. Aceasta este suprasaturată și mai mult ca sigur orice intrare pe piața actuală a telefoanelor inteligente este adevărată provocare. Mai bine zis trebuie să fii nebun să investești o sumă imensă de bani în dezvoltarea a noi tehnologii având în vedere că piața din China îți poate oferi tot ce vrei la sume cu adevărat modice.

Probabil singura companie mondială care ar avea banii aștia de ”aruncat pe geam” este Google, mai ales că aceasta a fost prezentă până acum doar pe piața software și se descurcă de minune. Așadar după cum a fost și anunțat Google introduce noul lor smartphone, de fapt chiar primul lor smartphone, în anul 2016 și promite că nu am mai întâlnit un asemenea device nici chiar la Samsung sau Apple.

PIXEL este numele smartphone-ului care vine în două versiuni cu ecran de 5 inchi, versiunea normală și 5,5 inchi, versiunea XL. Ce aduce nou acest device față de ce este pe piață este asistentul Google îmbunătățit care se vrea a fi o adevărată secretară personală pentru orice utilizator. Mai mult decât atât Google promite spațiu nelimitat în Cloud pentru toate pozele și toate videourile făcute cu camera de 12 MP care filmează până la 4K.

Ca specificații merită să amintim ecranul capacitiv AMOLED cu o rezoluție de 1080x1920 pixeli, protejat cu o sticlă de la Corning, Gorilla Glass 4. Procesorul este noul apărut de la Qualcomm, Snapdragon 821 cu 4 nuclee. Pe partea de video avem un procesor grafic Adreno 530, ajutat de 4GB Ram care ar trebui să fie mai mult decât suficienți pentru a rula orice joc prezent în momentul acesta în magazinul Play. Gooogle promite așadar specificații de top la un preț... ați ghicit, tot de top, 649 de dolari fiind costul de la care pornesc aceasta telefoane din Statele Unite ale Americii. Așadar în România este posibil să le putem achiziționa la o valoare de peste 3000 lei.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment