Thursday, October 6, 2016

Portarul Asta E Un EROU - Uite Cum A Salvat 3 Goluri Într-o Secundă !

Pentru noi românii fotbalul rămâne cel mai îndrăgit sport. Acesta este capabil să ne facă să uităm de multe ori de viața plină de nereguli dela noi din România. Fotbalul rămâne pasiunea pentru mulți dintre noi și probabil de aceea încă supraviețuiește în ciuda neregulilor de tot felul care s-au strecurat și în fenomen. Veți vedea așadar în imaginile din videoclipul de mai jos o fază de joc care rar se întâlnește pe un teren de fotbal. Dar mai bine vă las pe voi să o vedeți și să spuneți într-un comentariu din secțiunea de mai jos ce părere aveți despre acest portar?

Așadar meciul s-a disputat între două echipe franceze iar una dintre acestea a beneficiat la un moment dat de un penalty meritat. După cum mulți afirmă, penalty-urile nu sunt apărate de portari ci ratate de atacanți, iar aceasta s-a întâmplat în primă fază și aici. Penalty-ul a fost executat slab de către jucătorul advers și mingea care a lovit stâlpul din dreapta portarului a ricoșat cu foarte mult noroc în spatele acestuia.

Lucrurile însă nu s-au oprit aici mingea s-a încăpățânat parcă să ajungă la adversari pentru a putea înscrie. Așadar în primă fază executantul penalty-ului a avut ocazia de a-și spăla păcatele și a lovit cu capul mingea ajunsă la el, de data aceasta portarul a intervenit salvator cu piciorul și a respins mingea. Unde a respins-o? Ați ghicit tot la un adversar aflat la aproximativ cinci metri în fața porții.

Adversarul nu a mai stat pe gânduri și a tras năpraznic în dreapta portarului dar acesta cu un reflex miraculos a reușit să scoată încă o dată mingea. Așadar trei intervenții într-o singură secundă l-au făcut cunoscut săptămâna aceasta în întreaga lume, clipul ajungând viral pe internet și fiind preluat și de principalele televiziuni de sport din întreaga lume. Dacă ți-au plăcut și ție intervențiile acestui portar, distribuie videoclipul și prietenilor tăi pentru a-l vedea și ei pe EROUL săptămânii în fotbal.

Sursa: Youtube.com

No comments:

Post a Comment